Fener, Avrupa'nın kralı

Güncelleme Tarihi:

Fener, Avrupanın kralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Basketbolda Avrupa Ligi A Grubu liderliğini sürdüren sarı lacivertliler, iki hafta sonunda takım istatistiklerinde 4, bireysel istatistiklerde 3 dalda ilk sırada.

Hücumda en iyi

Basketbolda, kaliteli yabancılardan kurulu yeni kadrosuyla sezona çok iyi bir başlangıç yapan, Fenerbahçe, ikinci haftası tamamlanan Avrupa Ligi'nin en iyisi. Ligde mücadele eden 24 takım içinde, iki maçta attığı 195 sayı ve maç başına 97.5 ortalamayla F.Bahçe, en iyi hücum eden takım.

Atış kaçırmıyor

Fenerbahçe, 2 sayılık atışlardan kazandığı 124, 3 sayılık atışlardan kazandığı 51 sayının yanı sıra 3 sayılık atışlarda 31'de 17 isabet ve 54.84 yüzdeyle bu 3 kategoride de birinci sırada yer almayı başardı. Sarı lacivertli takımın oyuncuları da istatistiklerde ilk sırada göze çarpıyor.

İbrahim yine zirvede

Sayı krallığında, toplam 61 sayı ve maç başına 30.5 ortalamayla İbrahim Kutluay, uzak farkla birinciliğini sürdürüyor. Kutluay, ayrıca 15 atışta 10 isabet ve 30 sayıyla ligde takımına 3 sayılık atışlardan en çok sayı kazandıran isim olarak dikkati çekerken, ABD'li Conrad McRae topladığı 21 savunma ribaunduyla bu kategoride birinciliği kimseye kaptırmadı.

ZİRVEYE YERLEŞTİLER

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde ilk iki haftada çok başarılı maçlar çıkardı. Sarı lacivertlilerin yıldızı İbrahim Kutluay da iki maçta kaydettiği toplam 61 sayı ve maç başına 30.5 ortalamayla, 47 sayısı bulunan Yunanistan'ın PAOK Selanik takımından King'in önünde birinci sırada.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!