Felipe Melo, köpeği Kyra'nın adına da Twitter hesabı açtı

Güncelleme Tarihi:

Felipe Melo, köpeği Kyranın adına da Twitter hesabı açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 09:07

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo'nun, kısa bir süre önce 'Kyra' adlı köpeğinin adına açtığı Twitter hesabı şimdiden 1.325 takipçiye ulaştı. 'Pitbull' lakaplı futbolcu, KyraMelo_Melo adresli hesapta birbirinden ilginç paylaşımlarda bulunuyor.

Haberin Devamı

Futboldaki başarısı kadar renkli özel yaşamıyla da Türkiye'nin en çok konuşulan futbolculara arasına giren Felipe Melo, aynı zamanda sosyal medyayı da en aktif şekilde kullanan isimlerden biri.

Kendi adına açtığı sosyal medya hesaplarında özel yaşamında çektirdiği fotoğrafları, videoları ve düşüncelerini paylaşan Brezilyalı futbolcu, Twitter'da 1 milyon 870 bin, Instagram'da 972 bin takipçiye ulaşmış durumda.

Felipe Melo, köpeği Kyranın adına da Twitter hesabı açtı

Galatasaray'ın 3.7 milyon Euro karşılığında İtalya'nın Inter takımına sattığı Felipe Melo'nun, geçtiğimiz günlerde Kyra adlı köpeğine de Twitter hesabı açtığı ortaya çıktı.

@KyraMelo_Z adresli hesapta Kyra'nın fotoğrafları ve birbirinden ilginç tweet'ler yer alıyor. 20 Ağustos'ta 1.000 takipçi barajını aşan bu hesabın bugün itibariyle 1.325 takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı

KYRA MELO'NUN TWITTER HESABINDA YER ALAN BAZI TWEET'LER:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!