Federasyon kedi arıyor

Güncelleme Tarihi:

Federasyon kedi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2011 00:00

Futbol Federasyonu çalışanları, İstinye’deki binalarında gündüz miyavlayan gece ise ortalığı dağıtan küçük Mırmır’ı bulabilmek için seferber oldu.

Haberin Devamı

FUTBOL Federasyonu’nun İstinye’deki binasında kedi operasyonu başladı. Federasyon binasında çalışanlar tarafından beslenen ve çok sevilen Mırmır adlı küçük kedi geçen hafta bir anda ortadan kayboldu. Uzun aramalara rağmen Mırmır bulunamadı.
Birkaç gün önce kafeterya bölümü ve ofislerdeki bazı masaların üzerindeki eşyaların dağınık olması herkesi şaşırttı. Önce Federasyon binasına hırsız girdiği düşünüldü ama masalardaki bazı yiyeceklerin de parçalanmış olması şüpheleri ortadan kaybolan Mırmır’ın üzerine topladı. Gelen seslerin ardından Mırmır’ın havalandırma boşluğuna girdiği ve geceleri ortaya çıktığı öğrenildi.
Bunun üzerine Federasyon çalışanları kendi aralarında görev bölümü yaparak Mırmır’ın yakalanması için seferber oldu. Hatta, kediyi bulanın ödüllendirilmesi için de karar aldılar. Ancak, küçük kedinin hayatını kaybetmemesi için havalandırmaların kapakları kapatılmadı.

Haberin Devamı

Başkan kedi mi besliyorsun?

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yöneticilerin, geçen gün misafirleriyle toplantı yaparken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Peşine düşülen Mırmır’ın acıklı bir halde sürekli miyavlaması konukları şaşkına çevirdi. Misafirlerinin Özgener’e, “Başkan bu ses ne. Yoksa kedi mi besliyorsun?” diye bir soru yönelttiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!