Fazlı alarmı

Güncelleme Tarihi:

Fazlı alarmı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Leeds United ve Milan maçlarında özel ayakkabı ile oynayacak

Beşiktaş Kulübü Doktoru Gökhan Metin, sağ ayak serçe parmağı kırılan genç futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi. Fazlı ise, ‘‘Ne pahasına olursa olsun Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım’’ dedi.

TRABZONSPOR maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Fazlı şoku yaşanıyor. Önceki günkü antrenmanda sakatlanan genç futbolcunun sağ ayak serçe parmağının kırıldığı tespit edildi. Kulüp Doktoru Gökhan Metin, Fazlı'nın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi. Fazlı ise Dr.Metin'in bu açıklamasına karşın 18 Ekim'deki Leeds United ve 24 Ekim'deki Milan maçlarında mutlaka oynayacağını söyledi. UEFA'dan 3 maç ceza alan Nouma'nın Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyeceğini hatırlatan Fazlı, ‘‘Leeds United ve Milan maçlarında takımımın bana ihtiyacı var. Ne pahasına olursa olsun oynayacağım’’ dedi. Bu arada kulüp yetkililerinin Fazlı'ya özel bir ayakkabı hazırlatmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Öte yandan Leeds United maçında rakibine vurduğu için UEFA'dan 3 maç ceza alan Nouma, bugün İsviçre'ye giderek, UEFA Tahkim Kurulu toplantısında savunmasını yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!