Fatih Terim'in raporu bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terimin raporu bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2012 14:50

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, kavga eden Felipe Melo ile Albert Riera'nın geleceğiyle ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçını yarın deplasmanda Manisaspor ile yapacak Galatasaray Futbol Takımı, İzmir'e gitti. Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e hareket eden sarı-kırmızılı takım, geceyi bu kentte geçirdikten sonra yarın maç için Manisa'ya geçecek.

Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan kulüp yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, bugün sabah saatlerinde yurt dışına giden Albert Riera'ya teknik direktör Fatih Terim tarafından iki gün izin verildiğini söylerken, “Dinlenme izini verilmiştir ve gayet normaldir. Her şey hocamızın bilgisi dahilinde. Moralinin bozuk olduğu zaten hepimiz tarafından biliniyor. Fatih hocamızın bilgisi dahilinde olmayan hiçbir şey olamaz” dedi.

Albayrak, Melo ile Riera'nın geleceğiyle ilgili de, “Hocamız ne karar verirse biz yönetim kurulu olarak oturur onu tartışırız ama bizim için hocamızın vereceği rapor önemlidir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bıraktığı Felipe Melo ile Albert Riera'nın yanı sıra, Aykut Erçetin, Ayhan Akman, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Yekta Kurtuluş ve Servet Çetin'i Manisaspor maçının kadrosuna almadı.

Manisaspor maçı için belirlenen kafilede şu oyuncular yer aldı:
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Yiğit İsmail Gökoğlan, Engin Baytar, Emre Çolak, Johan Elmander, Milan Baros, Necati Ateş, Sercan Yıldırım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!