Fatih Tekke, Zenit'le ilk idmanına çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke, Zenitle ilk idmanına çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 18:00

Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit takımına rekor bir ücretle transfer olan Fatih Tekke, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Milli futbolcu, Pazar günü Yaroslavl'ın Şinnik takımıyla yapılacak maçın kadrosunda yer alacak.

Haberin Devamı

Teknik direktör Dick Advocat ile Zenit takımının Udelniy Park bölgesindeki tesislerinde ilk idmanına çıkan Fatih Tekke'nin, takım arkadaşlarıyla anlaşması ve topa hakimiyeti dikkat çekti.

Advocat, antrenmandan sonra düzenlediği basın toplantısında, Fatih'in performansını çok beğendiğini belirterek, "Pazar günü Yaroslavl'ın Şinnik takımıyla yapılacak maçın kadrosunda Fatih de var, ancak bu konuda son kararımı Pazar günü vereceğim" dedi.

Antrenmandan sonra Rus gazetecilerin sorularını yanıtlayan milli futbolcu ise, "Yeni bir yer, yeni bir ortam ve yeni arkadaşlar. Bir insan için kolay şey değil, hele bir futbolcu için hiç değil. Şu an her şey güzel." diye konuştu.

Fatih Tekke, Pazar günkü maçta oynamak için sağlık durumunun yerinde olup olmadığı sorusuna, "Rusya'ya gelmeden önce bir hafta kadar İstanbul'da kaldım. Biraz tedavi oldum. Pazar günkü maçın tamamına katılacağımı zannetmiyorum, ancak ilk veya ikinci yarıda oynayabilirim" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!