Fatih Tekke harekatı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke harekatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 00:00

Kenan Öner, golcü oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş’ı İstanbul’a çağırdı. Üstüntaş, "Fatih Tekke, Türkiye’de oynamak için hazır" dedi.

BEŞİKTAŞ, Avusturya’da ikinci etap çalışmalarını sürdürürken, başkan Yıldırım Demirören de boş durmuyor. Önceki akşam UEFA Kupası Şampiyonu Zenit’in başarılı golcüsü Fatih Tekke’nin alınması için kulübü Zenit’in yöneticileri ile görüşen Demirören bu transferle ilgili menajer Sinan Engin ile de fikir alış verişinde bulundu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın transfer listesinde yer alan Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş gündemdeki golcü için siyah beyazlı yöneticileri aradı, "Fatih Tekke Türkiye’de oynamak için hazır. Beşiktaş bonservis sorununu çözerse Fatih, Beşiktaş forması giyebilir" dedi.

Masaya oturacaklar

Sağlam’ın, Dinamo Kiev’in peşinde olduğu Bobo’nun takımdan ayrılması halinde Fatih Tekke’nin alınmasının faydalı olacağını yönetime iletmesi üzerine çalışmalara başlayan siyah beyazlılar, bu transferin bitirilmesi için yoğun çalışmalara başladı. Zenit Yönetimi ise bu oyuncu ile ilgili olarak kesin satış kararı vermediklerini fakat Beşiktaş’ın olumlu bir öneri getirmesi halinde masaya oturacaklarını belirtti.

Taraftar beğenir

Genel sekreteri Kenan Öner, kamp sorumlusu Nedim Sarsmaz, menajer Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ile görüşerek bu oyuncunun transferine taraftarların sıcak bakacağını vurguladı, menajer Özcan Üstüntaş’ı da İstanbul’a çağırdı. Üstüntaş, Beşiktaş’ın Tekke’nin transferinde istekli olduğunu fakat yıldız oyuncuya İspanya, İngiltere ve Almanya’dan önemli teklifler geldiğini vurgularken, "Fatih Tekke, Zenit’ten çok memnun. Fakat bazı sıkıntıları da yok değil. Konu Beşiktaş olunca Tekke çok olumlu yaklaştı. Biz Tekke’nin Türkiye’de daha büyük başarılara imza atacağına inandığımız için bu transferin bitirilmesi için tüm fedakarlığı yapacağız ve yaptıracağız. Önemli olan Zenith Kulübü’nün bonservis konusunda gerekli indirimi yapması" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!