Fatih Tekke Galatasaray yolunda

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke Galatasaray yolunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2010 16:08

Schuster’le Sivasspor maçı sonrasında tartıştığı gerekçesiyle, maç kadrosuna alınmayan Fatih Tekke’nin, bu durumun devam etmesi durumunda Ocak ayında kesin olarak Beşiktaş’tan ayrılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Fatih’le temasta olduğu bildirildi. Fatih’e en yakın isim olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada “Schuster’in bu anlamsız tavrı devam ederse elbetteki Fatih Tekke, Beşiktaş’ta sürünecek hali yok. Teknik direktörün istemediği yerde Fatih durmaz. Fatih Tekke, devre arasından sonra Beşiktaş’ta olmayacaktır diyebiliriz” dedi.

GALATASARAY’LA TEMAS VAR

Hacıosmanoğlu, “Galatasaray’la Fatih’in teması var mı” şeklindeki soruya ise “Fatih Tekke gibi bir oyuncuyla kim temas etmez ki” diyerek Galatasaray – Fatih Tekke yakınlaşmasını doğruladı.

YÖNETİM VE TARAFTARA SİTEM

Beşiktaş Yönetim ve taraftarını da Fatih konusundaki tutumları nedeniyle eleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu, “Fatih’e önemli olduğu hissettirildiği anda, büyük işler yapar. Ama son maçta gördük. Taraftar da Fatih’e sahip çıkmıyor. Yönetimin de Schuster’e bu konuda dur demesi gerekirdi. Üzülerek görüyüroz ki onlar da gerekeni yapmıyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!