Faslı sağbekten 5 maçta 222 pas

Güncelleme Tarihi:

Faslı sağbekten 5 maçta 222 pas
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 12:47

Bursaspor'un başarılı sağbeki Basser, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 5 haftada 222 pas attı.

Haberin Devamı

Bursaspor'un Faslı sağbeki Chretien Basser ligde 5 maçta 450 dakika forma giydi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ligde 5 maçta da 90 dakika forma şansı verdiği Basser bu karşılaşmalarda 222 pas vererek ligde en çok pas atan futbolcular arasına girme başarısı gösterdi.

HÜCUMUN PASÇISI BATALLA

Bursaspor'da, oynanan 5 lig maçında hücumda en çok pas atan futbolcu ise 68 pasla Arjantinli yıldız futbolcu Pablo Martin Batalla oldu. Batalla bu sezon ligde 396 dakika forma giyerken 2 gole de imzasını attı.

SERDAR AZİZ'DEN İYİ HABER

Bursaspor'un yetenekli savunma oyuncusu Serdar Aziz, Twente ile Bursa'da oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sağ fibula kemiği kırılmış, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrı çalışmalarına başlamıştı.

Genç futbolcu 2 gün önce gerçekleştirilen antrenmanın sonunda ayağına yine darbe aldı ve ağrıları nedeniyle antrenmanı yarım bıraktı. Genç yeteneğin yapılan kontrolleri sonucunda herhangi bir soruna rastlanmadığı ve sakatlığının iyi yönde ilerlediği tespit edildiği ifade edildi. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Serdar Aziz'in önümüzdeki günlerde takımla birlikte antrenmanlara başlamasının planlandığı kaydedildi. Serdar'ın haftasonu Bursa'da oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında ise forma giyemeyeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!