"Farkımız taraftarımız"

Güncelleme Tarihi:

Farkımız taraftarımız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 15:46

19 Mayıs Stadı'nda yaşanan tablonun çok önemli olduğunu belirten Ankaragücü Basın Sözcüsü,"Bizim sezon başından beri 10 bin taraftar eksiğimiz vardı. Galatasaray maçında bunu tamamladık" dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Mert, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada 19 Mayıs Stadı'nda yaşanan tablonun çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Farkımız taraftarımız" dedi.

Çok zorlu bir dönemden geçmelerine rağmen Ankaragücü taraftarlarının takıma sahip çıkmalarının kendilerini mutlu kıldığını belirten Fatih Mert, "Sezon başından beri bizi desteklemeye gelen taraftarlarımız en büyük destekçimiz. Bu bize çok büyük güç katıyor. Ancak Galatasaray maçında yaşadıklarımız bizi gelecek için daha da umutlandırdı.. Çünkü bizim sezon başından beri 10 bin taraftar eksiğimiz vardı. Bu maçta onları da yanımızda görmekten çok büyük mutluluk duyduk. Bizi ancak bu sevgi seli, içinde bulunduğumuz kritik durumdan kurtarır.Bunun için taraftarlarımızla ne kadar gurur duysak azdır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yenik durumda olmalarına karşın desteklerini artırak sürdüren Sarı- Lacivert sevdalılarının tüm Türkiye'ye güçlü bir taraftar faktörünün önemini ortaya koyduğunu ifade eden Fatih Mert, şunları söyledi:

"Ne kadar güç durumda olursak olalım. Böyle bir destek, hem futbolcularımızı hem teknik kadromuzu hem de yönetim olarak bizlere güç katar ve işe dört elle sarılmamıza neden olur. Bu kadar büyük bir taraftar desteği olan takımın başarıya ulaşmamak için hiçbir bahanesi kalmaz.Biz inanıyoruz ki milli maçlar nedeniyle süper lige verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek düzlüğe çıkacağız. Yeter ki bu büyük destekten mahrum kalmayalım.Bu arada futbolcularımıza da ayrı bir parantez açmamızda yarar var. Her geçen hafta üstüne koyarak sahada gösterdikleri performanslarından dolayı kendilerini kutluyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen biz onların üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancızı yineliyoruz ve önümüzdeki haftalarda bunu spor kamuoyuna göstereceklerini de biliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!