Farkı bire indirme gecesi

Güncelleme Tarihi:

Farkı bire indirme gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2013 18:13

A Milli Takım, Brezilya 2014 yolunda Macaristan’la kader maçına çıkıyor. Dünya Kupası umudumuzu sürdürmek adına, bu akşam Kadıköy’de ağırlayacağımız Macarlar’ı yenmekten başka çaremiz yok. Romanya da Hollanda deplasmanında kaybederse, bu iki takımla farkı 1 puana düşüreceğiz.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda bu akşam en kritik maçlarından birine çıkacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Macaristan’ı ağırlayacak Türkiye, beraberlikte dahi havlu atacak. Andorra galibiyeti ile ikincilik yolunda yeniden ümitlenen ay yıldızlılar, bu maçı kazandığında Macaristan ile puan farkını 1’e indirecek.

TEK ŞANSIMIZ PLAY-OFF

HOLLANDA ile deplasmanda karşılaşacak Romanya’nın olası bir yenilgisi halinde bu takımla da aramızda 1 puan kalacak ve 2.’lik yarışı yeniden başlayacak. Grup liderlerinin finallere doğrudan kalacağı elemelerde, en iyi 8 grup 2.’sinin oynayacağı play-off sonrasında 4 takım daha Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanacak.

KADRODA İKİ DEĞİŞİKLİK

TEKNİK direktör Abdullah Avcı’nın bu akşamki karşılaşmanın kadrosunda son Andorra maçından 2 değişiklik yapması bekleniyor. Kaleyi Onur’dan alıp yeniden Volkan’a teslim etmeye hazırlanan Avcı’nın, orta sahada da Sercan’ın yerine Hamit’e forma vereceği belirtiliyor. Saat 20.30’da başlayacak maçı Star canlı yayınlayacak.

Haberin Devamı

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)
YAYIN: Star
SAAT: 20.30

Türkiye’nin değeri Macarların 4,5 katı

ZORLU maç öncesi ay yıldızlı ekibimizin toplam değeri 157.6 milyon Euro iken, Macaristan’ınki 35 milyon Euro’da kalıyor. Milli Takımın en pahalı oyuncusu, 24 milyon Euro bonservis bedeline sahip olan Arda. Rakibimizin en değerli futbolcusu ise, 10.5 milyon Euro ile D.Moskova forması giyen Dzsudzsak.

Futbolda 3 sınav daha

BUGÜN A Milli Takım’ın dışında, Ümit Milli Futbol Takımı da hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Plzen’deki karşılaşma TSİ 18.00’de başlayacak. 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı ise, 18.00’de oynanacak hazırlık maçında Portekiz’i, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacak. 16 Yaş Altı Milli Takımı da 17.30’da Fransa’nın konuğu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!