F.Bahçe'nin gözü Barça'da

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçenin gözü Barçada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2010 13:12

Basketbolda THY Avrupa Ligi (C) Grubu 8. hafta maçında yarın İstanbul'da İspanyol temsilcisi Regal Barcelona ile karşılaşacak Fenerbahçe Ülker, salonu dolduracak taraftarının desteğiyle rakibini yenerek, grup liderliği iddiasını devam ettirmek istiyor.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Regal Barcelona maçının önemini taraftarın, oyuncuların, yöneticilerin ve teknik heyetin bildiğini belirterek, “Bu maçın bizi nereye taşıyacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Salonu dolduracak taraftarlarımızdan sarı-lacivert formalarını giyip, ellerinde bayraklarıyla maç boyunca bizi desteklemelerini istiyoruz” dedi.

Karakaş, yarın sahada üst düzey bir mücadele beklediklerini ifade ederek, “Rakibimiz geçen yılın Avrupa şampiyonu. İlk maçta biz deplasmanda kazanmıştık. Bu maçın intikamını almak isteyeceklerdir. Biz kendi sahamızda da Barcelona'yı yenmek istiyoruz. Yarın üst düzeyde bir mücadele bekliyoruz. Onlardan daha iyi mücadele edip, kazanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Grupta Regal Barcelona maçının ardından Montepaschi Siena ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydeden Nedim Karakaş, “İki maçta alınacak sonuçlar, gruptaki sıralamamızı belli edecek. İki maçı da kazanarak, grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!