F.Bahçe'de rezil, Paşa'da vezir oldu

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçede rezil, Paşada vezir oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2012 12:03

Fenerbahçe'ye 2009-10 sezonu başında transfer olan Özer Hurmacı, sarı lacivertli formayı giydiği süre boyunca F.Bahçeliler'in yüzünü güldürmeyi başaramadı. Ancak sezon başında ligin yeni ekibi Kasımpaşa'ya transfer olan 26 yaşındaki futbolcu mavi beyazlı ekiple müthiş bir çıkış yakalayarak parmak ısırttı. Süper Lig'de F.Bahçe formasıyla 3 yılda sadece 3 gol ve 3 asist yapabilen Özer, 8 maçlık Kasımpaşa kariyerinde daha şimdiden 4 gol 1 asiste ulaştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de forma giydiği süre boyunca birçok sakatlık yaşayan ve sürekli olarak tartışma konusu olan Özer Hurmacı, yeni takımı Kasımpaşa ile harikalar yaratıyor. Son olarak dün Kasımpaşa'nın Bursaspor'u 2-1 yendiği maçta takımının 2 golüne de imza atan Hurmacı, başarılı bir grafik yakaladı.

Kasımpaşa ile bu sezon Süper Lig'de 8 maça çıkan Özer Hurmacı tüm karşılaşmalara ilk 11'de başladı. Hurmacı, ligde 4 gol 1 de asist yaparak takımın en etkili isimlerinden biri olmayı başardı.

2009-10 sezonunda Aykut Kocaman'ın da Fenerbahçe'de göreve gelmesiyle Ankaraspor'dan sarı lacivertli takıma transfer olan Özer Hurmacı, verilen forma şanslarını iyi değerlendiremediği gerekçesiyle eleştiri oklarından bir türlü kurtulamamıştı.

2008-09 sezonunda Ankaraspor'da forma giyerken Galatasaray ile ön protokol imzalayan ancak sarı kırmızılı camianın sözleşme şartlarını yerine getirmemesinin ardından transferi iptal olan Hurmacı, sezon sonunda Fenerbahçe'nin futbolcusu olmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde Brezilyalı Alex de Souza, Özer Hurmacı hakkında 'Özer Arda'dan daha iyi. Formamı ona emanet edeceğim' demişti.

G.SARAY'A TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ!

2008-09 sezonu başında G.Saray'da Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ın kadro dışı kalmasının ardından bu futbolcuları Ankaraspor'a kiralayan sarı kırmızılılar, karşılığında genç yetenek Özer Hurmacı ile ön protokol imzaladı.

Ancak Galatasaray Kulübü sözleşme şartlarını yerine getirmeyince ve Fenerbahçe'nin de Özer için devreye girmesiyle yıldız adayının sarı kırmızılı ekibe transferi iptal olmuştu.

O dönem G.Saray'da yöneticilik yapan Haldun Üstünel de Özer Hurmacı'nın G.Saray'a transferinin bittiğini söylemişti ancak ezeli rakip Fenerbahçe ön protokol imzaladıkları Özer Hurmacı'yı sarı kırmızılılar'ın elinden kapmıştı.

FENERBAHÇE SERVET ÖDEMİŞTİ!

2009-10 sezonu öncesinde transfere hızlı girmek isteyen Fenerbahçe, ligin yükselen değeri Özer Hurmacı'yı transfer etmek için Ankaraspor yönetimine büyük baskı uygulamıştı.

Nitekim Fenerbahçe'nin cüretkâr teklifine hayır diyemeyen Ankaraspor, sarı lacivertli yöneticilerle el sıkıştı. Fenerbahçe Özer Hurmacı için Başkent ekibine 4.2 milyon euro + İlhan Parlak + Özgür Çek'i vermişti.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler'in o dönem Özer Hurmacı için Ankaraspor'a kiraladıkları Özgür Çek, geçtiğimiz sene Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshettikten sonra tekrar sarı lacivertli camiaya dönmüştü.

Bu süre zarfında Özgür Çek kendisini geliştirip 3 büyüklerin transfer listesine girmeyi başarırken Özer Hurmacı Fenerbahçe'de istenmeyen adam konumuna geldi.

ALEX: "ÖZER ARDA'DAN DAHA İYİ"

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Özer Hurmacı'nın takıma katıldığı günlerde yaptığı açıklamalarda genç yeteneğe övgüler yağdırmıştı.

2009 Eylül ayında Özer Hurmacı hakkında konuşan Alex, "Benden sonra 10 numarayı hak edecek, taşıyacak, gerekliliklerini yerine getirecek Özer'in takıma katılması F.Bahçe camiası için mutluluk verici. 10 numaralı formamı kesinlikle gözüm kapalı ona teslim edeceğim. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Arda'ya Türkiye sahip çıkıyor. Bu da onun için avantaj. Ancak Özer'in artıları Arda'dan daha fazla" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SAKATLIKLARDAN KURTULAMADI!

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 21 lig maçına çıkan Özer Hurmacı'nın şansı sakatlıklardan yana da bir hayli sorunluydu. Özer ilk sezonunda ligde 2 gol 2 asist yaparken kupada da 3 gol atabilmişti.

Ankaraspor'da oynadığı ve adeta performansının doruklarına çıktığı dönemde ayak tarak kemiği kırılan Özer, bu sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. F.Bahçe'ye geldikten sonra da ayağındaki sakatlığı sürekli nükseden genç futbolcu, bir türlü istikrar yakalamayı başaramadı.

Ayağındaki sakatlık adeta kronikleşen Özer Hurmacı 2010-11 sezonunda Süpe Lig'de çıktığı 14 maçta gol veya asist yapamadı. Geçen sezon ise fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de toplam 15 maça çıkan Özer 1 gol 1 asist yapabilmişti.

Haberin Devamı

TARAFTARLA ARASI HEP BOZUKTU

Fenerbahçeli taraftarlar 2009 yılında transfer olan Özer Hurmacı'nın bir türlü beklenilen performansı sergileyememesinden ötürü yıldız oyuncudan sürekli olarak şikayetçi oldular.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Ankaraspor'daki performansının çok altında bir görüntü sergileyen Özer Hurmacı için "Yeni Alex olur mu?" soruları ise bu süre içerisinde adeta havada kaldı.

Özer Hurmacı, sezon başında da F.Bahçe ile olan sözleşmesini feshederek ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer olarak kariyerine yeni bir yön verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!