F.Bahçe öfkeli

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe öfkeli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

PFDK'nın G.Saray maçı sonrasında verdiği 2 maç saha kapatma ve 1 milyar lira para cezasına tepkisini sürdüren Fenerbahçe Külübü dün yayınladığı basın bildirisinde Federasyon ve G.Saray'ı suçladı.

Fenerbahçe Kulübü dün bir basın bildirisi yayınlayarak son F.Bahçe-G.Saray maçında aldıkları iki maçlık saha kapatma ve 1 milyar lira para cezası konusunda Federasyon ve G.Saray Kulübü'nü suçlarken Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını açıkladı. Bildiride özetle şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüz davayı Tahkim Kurulu'na götürecektir. Tek tip renkli oluşturulmak için genel kurul yapılarak teşekküle tamamlanan Tahkim Kurulu'nun bu haksız cezayı kaldıracağından umudumuz olmamakla birlikte hukuk düzenine olan inancımız ve arzumuz dolayısı ile bu başvuruyu yapacağız.

Haksız cezaya gösterdiğimiz tepkiyi seviyesizlik, bilgisizlik ve akıl dışı olarak nitelemek ancak suçluların telaşı olarak yorumlanabilir. Bunları söyleyenler daha ağır fiillerin kendi statlarında yaşandığını ve bu fiillere PFDK'nin tercih hakkını kullanarak sadece tavanın altında para cezası verdiğini ya bilmiyorlar veya bilmezlik yapıyorlar.

Kendi sorunlarını örtmek için gündem yaratanlara, ‘‘G.Saray'a rakip takımları önceden imha etmeye hazır olanlara’’ tepkimiz devam edecektir. Gayri ciddi, fakat ustaca ve sinsi bir şekilde Fenerbahçe camiasının kendi camialarıyla olan dostluğunu tahrip etmeye uğraşanları, tarih önünde uyarıyor, sağduyuya ve ciddiyete davet ediyoruz.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!