F.Bahçe-Denizli maçında kameraların kabloları kesildi

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe-Denizli maçında kameraların kabloları kesildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2007 21:46

Fenerbahçe-Denizlispor maçının ikinci yarısında kameralarının kabloları kesildi. Yayıncı kuruluş, 8 kamera ile başladığı yayını 2 kamera ile tamamladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü ile yayıncı kuruluş arasında maç öncesinde yaşanan gerginlik, karşılaşmanın ikinci yarısında bazı kameraların devre dışı kalmasıyla devam etti.

İkinci yarının başında 1 ve 2 numaralı kameralar devre dışı kaldıktan sonra, yayın yanlardaki ofsayt kameralarıyla devam etti. Bu kameraların da devre dışı kalmasıyla canlı yayın kale arkasındaki kameralardan verilen görüntülerle devam etti.

Lig TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şansal Büyüka, maç sonrası Lig Tv Maraton programında yaptığı açıklamada 8 kameradan 6'sının kablolarının kesildiğini ve ikinci yarının büyük bir bölümünü 2 kamerayla vermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Büyüka, konuyla ilgili şöyle konuştu:
"Kadıköy'deki maçı milyonlar izledi. Maçı çok zor şartlar altında yayınladık. İkinci yarının büyük bir bölümünü sadece iki kamera ile ekranlarınıza getirebildik. Pilot kamera, pilot altı kamera, iki detay kameramız kabloları kesildiği için off oldu. Pek maç naklen yayınına benzemedi ama elimizden geldiğince görevimizi yapmaya çalıştık. Bu Kadıköy'deki naklen yayın ile ilgili gelişmeleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bugün İstanbul'un göbeğinde bir naklen yayını gerçekleştiremedik. Kusurlu değiliz. Naklen yayın aracı dışarıdadır. Yüzlerce metre kablolar yukarı çıkıyordu. Kablolar kesildi. 8 kameradan 6'sı off oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!