"F.Bahçe çok güçlü takım"

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe çok güçlü takım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2011 12:10

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediyesi Plevnespor antrenörü Hüseyin Özcoşan, amaçlarının Fenerbahçe karşısında güzel bir oyun sergilemek olduğunu bildirdi.

Plevnesspor, yarın sahasında oynayacağı Fenerbahçe Grundig maçının hazırlıklarını Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenör Özcoşan, önceki gün deplasmanda karşılaştıkları Maliye Milli Piyango maçını 3-0 kaybettiklerini anımsattı.
  
Cumartesi günü lider Fenerbahçe Grundig'i konuk edeceklerini ifade eden Özçoşan, “Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Amacımız Fenerbahçe karşısında güzel bir oyun sergilemek. Takımım genç oyunculardan kurulu olduğu için güçlü takımlar karşısında zorlanıyoruz” dedi.

Maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Özcoşan, şunları kaydetti:
“Yarınki maçta güzel bir oyun sergileyerek sporseverlere iyi bir maç izlettirmek istiyoruz. Biz ligde genç bir kadro ve yabancı oyuncumuz olmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz bu sene göstereceğimiz performansla ligde kalmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da artık maçlara gelmesini istiyorum. Maçlara gelerek bizleri desteklemeleri çok iyi olacak. Taraftarlarımız oyuncuların maça daha iyi konsantre olmalarını sağlarlar.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!