'F.Bahçe Avrupa'ya gidebilir...'

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Avrupaya gidebilir...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2014 11:29

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Nisan ayı olağan Divan Kurulu'nda gündeme dair çarpıcı açılamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Nisan ayı olağan toplantısı, geçtiğimiz günlerde vefat eden merhum Yüksel Günay'ın yerine Yüksek Divan Kurulu Başkanvekili Adnan Ersan'ın başkanlığında, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve çok sayıda kurul üyesi katıldı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI AZIZ YILDIRIM YÜKSEK DIVAN KURULU'NDA KONUŞTU

"İLK GÜN SÖYLEDİĞİM GİBİ BU BİR ŞİKE DAVASI DEĞİL BİR SİYASİ DAVADIR"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı Başkan Aziz Yıldırım, Yargıtay'ın şike dosyası kararı ile ilgili son gelişmeleri aktarması ve tüzük değişikliği hakkında yaptığı konuşmalar yaptı.

"3 Temmuz'da süreç başladığında ilk gün ne söylediysem bugün gerçekleştiğini ve aynen söylediklerimin olduğunu herkes görüyordur sanırım. Bu bir şike davası değildir. Bu bir siyasi davadır. Biz haklıyız, şike yapmadık. Yapsak da söylerim, korkmam. Şu anki durumumu sizlere anlatayım. İnfazın durdurulması ve adil yargılanma talebinde bulunduk. Anayasa Mahkemesi'nden beklentimiz kısa süre içerisinde karar vermesidir."

Haberin Devamı

"BENDEN SONRA NE OLACAĞINA KARIŞMAM, BURADAKİ ARKADAŞLARIM FENERBAHÇE TÜZÜĞÜ'NE GÖRE HAREKET EDER"

Aziz Yıldırım, infazın olması durumunda; kimin başkan olacağı konusunda yönetim kuruluna Başkanlık için karışmayacağını, tüzükte ne yazıyorsa ona göre hareket edileceğini söyledi. Hiç bir şekilde telkinde bulunmayacağını ve tercihi Yönetim Kurulu'na bıraktığını dile getiren Yıldırım, "Benden sonra ne olacağına karışmam, buradaki arkadaşlarım Fenerbahçe Tüzüğü'ne göre hareket eder. İsterlerse aralarından bir başkan seçerler, isterlerse sadece başkan seçimi yaparlar sizler de beğenirseniz oy verirsiniz" şeklinde konuştu.

"4. YILDIZI TAKARAK BIRAKMIŞ BİR BAŞKAN OLMAYI ARZU EDERİM...

Şu anda 19. şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım "4. yıldızı takarak bırakmış bir başkan olmayı arzu ederim..." dedi. Ezeli rakibi Galatasaray'dan önce 20. şampiyonluğa ulaşmayı ve 4. yıldızı takmak isteğini dile getiren Yıldırım bu konuşması sonrasında alkışlandı.

Haberin Devamı

DİVAN KURULU'NDAN KARELER / GALERİ Süleyman ARAT'ın objektifinden

YÜKSEL GÜNAY UNUTULMADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitler, Yüksel Günay ve vefat eden diğer üyeler için yapılan saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra konuşan Adnan Ersan, "1931'de Fenerbahçeli olarak dünyaya gelen Yüksel Günay, küçük büyük demeden bizi hep el üstünde tutan ağabeyimizdi. Gençlere, amatör branşlara destek verirdi. Fenerbahçe Türkiye'nin aydınlık yüzü derdi. Çağdaş cumhuriyet değerlerinin temsilcisiydi. Cumhuriyet, Atatürk, Fenerbahçe sevdalısıydı. O hep aramızda hep bizimle birlikte" dedikten sonra, divanda Yüksel Günay'ın görüntülerinin yer aldığı bir barkovizyon gösterisi yapıldı.
Adnan Ersan, ölüm nedeniyle boşalan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için Temmuz ayındaki toplantıda seçim yapılacağını bildirdi.

Haberin Devamı

"SAMANDIRA TESİSLERİNİN BÜTÜN SORUNLARI HALLEDİLDİ"

"A Futbol Takımımızın antrenman sahalarının ve kamp tesislerinin bulunduğu Samandıra Can Bartu Tesislerimizin bulunduğu arazinin Orman İşletme Müdürlüğü ile olan bütün sorunları halledilmiş olup bu arazinin de Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan kısmı da uygun şartlarla 30 yıl süre ile Kulübümüz tarafından kiralanmıştır."

"FENERBAHÇE KOLEJİ ARAZİSİ İÇİN TAPU İŞLEMLERİNE BAŞLANACAK"

Fenerbahçe Kolejinin bulunduğu Ataşehir Kayışdağı mevkiindeki arazinin satın alınması ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde tapu işlemlerinin gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.

"FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ İÇİN YÖK"E MÜRACAAT YAPILDI"

Haberin Devamı

"Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili bütün çalışmalar tarafımızdan tamamlanmış olup YÖK'e müracaatımız yapılmıştır. Önümüzdeki günlerde YÖK'ten Üniversitemizin kurulması ile ilgili müjdeli haberi beklemekteyiz.
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde Altyapı binası ile sağlık merkezi mükemmel bir şekilde bitirilmiş olup genç sporcularımızın istifadelerine sunulmuştur."

OLİMPİYAT ALTINI SÖZÜ

Turan Şahin'in konuşması sırasında Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 60 kg'de Dünya 2.'si olan Fenerbahçeli milli boksör Esra Yıldız, salonu ve yönetimi selamladı. Bu sırada Boks Şubesi Kaptanı Mert Öztemel Fenerbahçe adına olimpiyat altını sözü verdi.

Denetleme Kurulu'nun raporunun okunmasının ardından, kurula katılan üyeler dilek ve görüşlerini bildiren konuşmalar yaptı. Turan Şahin'in teşekkür konuşmasıyla toplantı sona erdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!