Evet... Şampiyonuz

Güncelleme Tarihi:

Evet... Şampiyonuz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Münch: Bizi bu sezon kimse durduramaz

Şampiyonlar Ligi'ne bakarak bizi eleştirmesinler. Tecrübe edindik. Lig'de ve Kupa'da şampiyon olacağız. Derbi maçlarını kazanan yüzde 75 şampiyondur. Bunu başardık.

Beşiktaş'ı seviyorum. En az iki yıl daha top koşturmak istiyorum. Tek hedefim Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak. Bunun için de başarma sözü veriyorum.

Scala yeni oluşan kadroyu çok iyi toparladı. 7 yeni futbolcunun monte edilmesi onun için zor olmadı. Nouma mükemmel, Karhan çok iyi, Khlestov ise uyum sorunu yaşıyor.

En güçlüsüyüz

Beşiktaş'ın sol kanattaki yıldız futbolcusu Markus Münch bu sezon Türkiye'nin en güçlü ekibi olduklarını açıkladı ve ekledi: ‘‘Beşiktaş hem Türkiye Ligi hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olacak. Yerli ve yabancı transferler takıma oturdu’’ diye konuştu.

Tecrübe edindik

Eşi Barbara ve oğlu Maksi Miller ile Kemer Country'deki evlerinde mutlu bir yaşam sürdüklerini söyleyen Münch ‘‘Beşiktaş'ta altın çağımı yaşıyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki durumumuza bakarak kimse bizi eleştirmesin. Büyük takımlar karşısında büyük tecrübeler edindik’’ dedi.

Scala'ya övgü

İtalyan teknik direktör Scala'nın çok çalışkan biri olduğunu kaydeden Münch şöyle konuştu: ‘‘Scala yeni oluşan kadroyu çok iyi toparladı. 7 yeni futbolcunun monte edilmesi onun için zor olmadı. Nouma mükemmel, Karhan çok iyi, Khlestov uyum sorunu yaşıyor, ama iyi futbolcu.’’

Merak etmesinler

Türkiye Ligi'nde F.Bahçe ve G.Saray gibi iki büyük takımı farklı yendiklerini hatırlatan Münch şöyle devam etti: ‘‘Derbi maçlarını kazanan yüzde 75 şampiyondur. Beşiktaş futbol takımı olarak bunu başardık. Şimdi sezon sonunu bekliyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin.’’

Karnavala hazırlanın

Müch, ‘‘Biz takım olarak şampiyonluğa endekslendik. Serdar Bilgili gibi genç bir başkan, genç bir futbolcu kadrosu ve taraftarı ile sezon bitiminde İstanbul'da unutulmayacak bir şampiyonluk karnavalı gerçekleştireceğiz’’dedi.

Söz veriyorum

Türkiye ve Beşiktaş'ta mutlu olduğunu kaydeden Münch konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Beşiktaş'ta en az 2 yıl daha top koşturmak istiyorum. Çünkü takım arkadaşlığı ve teknik heyet uyumu mükemmel. Tek hedefim Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak. Bunu da başarma sözü veriyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!