EuroCup'ta kadınlarımız dolu dizgin

Güncelleme Tarihi:

EuroCupta kadınlarımız dolu dizgin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2012 11:38

5 takımla temsil edildiğimiz FIBA Kadınlar EuroCup’ın üçüncü haftasında 3 takımımız oynadığı dört maçtan üç galibiyet çıkarmayı başardı.

Haberin Devamı

Kayseri Kaski ve Adana Botaş haftayı maç yapmadan tamamlarken TED Ankara Kolejliler, Beyaz Rusya temsilcisi Olimpia ile yaptığı iki karşılaşmanın birini kazandı. Diğer temsilcilerimiz Homend Antakya Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi de haftayı galibiyetle kapatma başarısı gösterdi.

B Grubu’nda yer alan temsilcimiz TED Ankara Kolejliler, Beyaz Rusya’nın Olimpia ekibini Ankara’da 63-55’le geçerken iki sonra yine Ankara’da oynanan mücadeleyi bu kez Olimpia 69-54’lük skorla kazandı. Temsilcimiz beşinci maçında 15 Kasım Perşembe günü Fransa’nın Hainaut Basket takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

EuroCupta kadınlarımız dolu dizgin

Haberin Devamı

C Grubu’nda mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Rus ekibi Spartak Noginsk’i 46-50’lik skorla mağlup ederek ikinci galibiyetini almayı başardı. Temsilcimiz dördüncü maçında yenilgisiz liderliğini sürdüren Fransız ekibi Tarbes GB ile 14 Kasım Çarşamba günü deplasmanda mücadele edecek.

EuroCupta kadınlarımız dolu dizgin

H Grubu’nda yer alan Homend Antakya Belediyesi ise Slovak ekibi MBK Ruzomberok’u 62-70’le mağlup ederek hem namağlup unvanını hem de liderliğini korudu. Temsilcimiz gelecek haftayı maç yapmadan geçecek.

EuroCupta kadınlarımız dolu dizgin


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!