Eurocup'ta kabus haftası

Güncelleme Tarihi:

Eurocupta kabus haftası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 15:49

30 takımın yer aldığı ve 5 temsilcimizin mücadele ettiği FIBA Kadınlar EuroCup’ın ilk haftası geride kaldı.

Haberin Devamı

Kupada mücadele eden 5 temsilcimizden sadece Homend Antakya Belediyesi haftayı galibiyetle kapatırken, Botaş, Kayseri Kaski, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve TED Ankara Kolejliler kupaya mağlubiyetle başladılar.

B Grubu’nda yer alan TED Ankara Kolejliler evinde konuk ettiği Fransa takımı Hainaut Basket’e 51-82’lik skorla mağlup oldu ve kupaya mağlubiyetle başladı. Aynı grupta oynanan diğer maçta ise Lotto Young Cats, Olimpija’yı 75-74 mağlup etti.

Kupadaki mücadelesini C Grubu’nda sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi de evinde ağırladığı bir diğer Fransız takımı olan Tarbes GB’ye 68-80 yenildi. Aynı grubun diğer maçında Spartak Noginsk, Belfius Namur’u 63-43 yendi.

Geçtiğimiz sezon kupada final oynama başarısı gösteren Kayseri KASKİ E Grubu’ndaki ilk maçında Beyaz Rusya temsilcisi Horizont’a deplasmanda 78-73 yenilerek kupaya mağlubiyetle başlamış oldu.

Haberin Devamı

F Grubu’nda yer alan Adana ekibi Botaş ise son şampiyon Dynamo Kursk’a 79-64 yenildi. EuroCup’ın ilk haftasında tek galibiyetimiz ise Homend Antakya Belediyesi’nden geldi. Hatay ekibi evinde ağırladığı İsrail’in Elitzur Ramla takımını 69-63 yenerek H Grubu’ndaki mücadelesine galibiyetle başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!