Estudiantes finale kaldı

Güncelleme Tarihi:

Estudiantes finale kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 10:43

6. FIFA klüplerarası Dünya Kupası Arjantin'in Club Estudiantes De La Plata takımı yarı finalde Güney Kore'nin Pohang Steelers takımını 2-1 yenerel adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Futbolda 6. FIFA Kulüplerarası Dünya  Kupası'nın ilk yarı final maçında Arjantin'in Club Estudiantes De La Plata  takımı, Güney Kore'nin Pohang Steelers takımını 2-1 yenerek, ilk finalist ekip  oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de süren kupanın 7.  günündeki ilk yarı final mücadelesinde, Güney Amerika temsilcisi Club Estudiantes  De La Plata ile Asya temsilcisi Pohang Steelers, Muhammed Bin Zayed Stadı'nda  karşı karşıya geldi.
         İ
İtalyan hakem Roberte Rosetti'nin yönettiği ve 22 bin 626 biletli  seyircinin izlediği maçta Arjantin ekibinin gollerini 45 2. ve 53. dakikalarda  Leandro Benitez, Güney Kore ekibinin tek golünü de 71. dakikada Brezilyalı  futbolcu Denilson kaydetti.
Bu arada maçta Pohang Steelers'dan Hwang Jae-won (56), Kim Jae-sung (72)  ve Shin Hwa-yong (78) kırmızı kart görünce, Asya temsilcisi maçı 8 futbolcuyla  tamamladı.
       Â
Kupada yarın TSİ 18.00'de FC Barcelona (İspanya)-Atlante FC (Meksika)  arasındaki diğer yarı final maçını kazanacak takım, 19 Aralık Cumartesi günü  yapılacak finalde Club Estudiantes De La Plata'nın rakibi olacak. Bu maçın  mağlubu ise aynı gün Pohang Steelers ile üçüncülük maçına çıkacak.
       Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!