Eşref Apak'a Vestel'den destek

Güncelleme Tarihi:

Eşref Apaka Vestelden destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2006 12:57

Atina 2004 Olimpiyat oyunların'da çekiç atmada broz madalya kazanan Eşref Apak'a Vestel sponsor oldu. 2008 Pekin Olimpiyatları'nda da en büyük madalya umutlarımızdan Apak, "Atletizm bireysel bir spor. Destek olmadan gitmiyor" dedi.

Haberin Devamı

Çekiç atmada madalya umudu olan Apak, Zorlu Plaza'da gerçekleştirilen ve Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama Müdürü Timur Tuncer'in de katıldığı törenle sponsorluk sözleşmesine imza attı.

İmza töreninde konuşan Timur Tuncer, Eşref Apak'tan 2008 Olimpiyat Oyunları'nda madalya beklediklerini belirterek, “Türkiye'de atletizme hak ettiği ilgi ve itibarı kazandırmak amacıyla başlattığımız proje çerçevesinde, Türk Milli Atletizm Takımı'nın çekirdeğini oluşturan ve 2008 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek başarılı atletlerimiz ile antrenörlerine bireysel sponsor olarak destek veriyoruz. Apak, Türk atletizmi için çok önemli bir sporcu. Genç yaşına rağmen 56 yıl aradan sonra atletizm alanında ülkemize ilk olimpiyat madalyasını getirdi. Bizim de desteğimizle uluslararası yarışmalarda kendisini daha birçok kez kürsüde göreceğimize ve ülkemizi onurlandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Atletizm Federasyonu'nun yaptığı organizasyonlara da destek verdiklerini vurgulayan Timur Tuncer, “Yaptığımız sponsorlukla daha çok Süreyya Ayhan'ların ve Eşref Apak'ların yetişmesini istiyoruz. Eşref Apak gurur yaşadığımız bir sporcu. Kendisine sadece olimpiyat oyunlarına kadar sponsor olmadık. Bu genel bir sponsorluk anlaşması. Oyunlardan sonra da kendisine desteğimiz sürecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Milli atlet Eşref Apak ise kendisine ve Türk atletizmine verdiği destekten dolayı Vestel'e teşekkür ederek, “Atletizm bireysel bir spor. Destek olmadan gitmiyor. Aldığım destekle hedefim 2008 Olimpiyat Oyunları'nda zirveye çıkmak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!