Eskişehirspor'da kombine kart fiyatları belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirsporda kombine kart fiyatları belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 15:14

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, "Açık tribün kombine kart fiyatını 160 lira, VIP tribününü de 500-bin 500 lira olarak belirledik" dedi.

Haberin Devamı

Yalçın, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un bu sezon taraftarının karşısına Atatürk Stadı'nda son kez çıkacağını kaydetti. Stattaki son yılı taraftarlarla birlikte coşkulu şekilde geçirmek istediklerini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Bu yüzden kombine bilet fiyatlarımızı aşağıya çektik. Taraftarımızı yanımızda daha fazla görmek istiyoruz. Açık tribün kombine kart fiyatını 160 lira, VIP tribününü de 500-bin 500 lira olarak belirledik. Maç biletlerini 15 ila 40 lira arasında satışa sunacağız. Kombinemiz çok cazip bir hale geldi. Taraftarlarımızı kombine bilet almaya davet ediyoruz. Bu yıl kombine alacak taraftarlarımız, yeni stadımızda yer seçme konusunda öncelikli olacak."

"Kombine satışlarını 7 Temmuz'da başlatıyoruz"

Eskişehirspor Kulübü İktisadi İşletme Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkanı Bahadır Ünalan ise taraftarların kombine kart alabilmesi için öncelikli olarak passolig kartına sahip olması gerektiğini bildirdi. Passolig kart alımı konusunda taraftarların acele etmesi gerektiğini vurgulayan Ünalan, "Kombine satışlarını 7 Temmuz'da başlatıyoruz. Öncelikle geçen yıl kombine kartı olanlara ve kulüp üyelerine satış yapılacak. 17 Temmuz'dan itibaren bütün taraftarları satış yapılacak. Satışlar Atatürk Stadı gişelerinden ve internet üzerinden gerçekleştirilecek" dedi. Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkan Mustafa Akgören de statta ve Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yeni sezon öncesi tadilatların devam ettiğine değindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!