Eskişehirspor'da hakem isyanı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirsporda hakem isyanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2009 10:12

Eskişehirsporlu taraftarlar, hakem hataları yüzünden bugüne kadar 11 puan kaybettiklerini söyleyerek hakemleri protesto etti.

Dün akşam saatlerinde Porsuk Bulvarı'ndaki Migros Mağazası önünde toplanan yaklaşık 500 kadar Eskişehirspor taraftarı, deplasmanda 1-0 yenildikleri Sivasspor maçında da yüzde yüzlük penaltılarının verilmediğini söyledi. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu aleyhine sloganlar atan taraftarlar, yapılan haksızlıklara karşı bundan sonra seslerinin daha gür çıkacağını kaydetti.

Taraftarlar adına konuşan 1965'liler Derneği Başkanı Mustafa Akgören, Süper Lig'de bu sezon hakem hatalarından Eskişehirspor'un 11 puan kaybettiğini öne sürdü. Akgören, şöyle konuştu:

"Verilmeyen penaltılarımızı ve verilmeyen gollerimizi, alehimize verilen yanlış ve kasıtlı kararları protesto ediyoruz. Eskişehirspor'un bu sezon 11 puanı çalınmıştır. Mevcut olan 24 puanımıza 11 puan daha eklersek 35 puan eder. Puanlarımız çalınmasaydı şuan üst sıralarda olurduk."

Eskişehirsporlu taraftarlar yapılan konuşmaların ardından Merkez Hakem Kurulu alehinde sloganlar atıp olaysız bir şekilde dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!