Eskişehirspor çok iddialı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor çok iddialı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 12:27

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takımın, 13 Şubatta sahasında yapacağı Bursaspor maçını kazanıp galibiyet serisini sürdüreceğini söyledi.

Şahbaz, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un Galatasaray maçına kadar son 4 haftadır ligde yenilgisiz seyrettiğini, Galatasaray mağlubiyetinin adeta bir iş kazası olduğu anlattı.

Galatasaray maçının ilk yarısında Eskişehirspor'un iyi bir futbol sergileyemediğini ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:

“Galatasaray maçının ilk yarısında takım olarak kötüydük. İkinci yarıda takım oyunu oynayınca farklı maç oldu. Dirençli bir futbolla gol aradık ve iki gol bulduk. Eskişehirspor, elbet yenilecek. Ancak, biz galibiyetlerimizi sürdüreceğiz. Çıkışımız devam edecek. Galatasaray maçındaki aldığımız mağlubiyet çok önemli değil. Bu hafta Bursaspor ile karşılaşacağız. Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bursaspor maçında eksiğimiz yok. Sadece Ümit'in arka baldırında bir sorun var. O da Bursaspor maçına yetişecek. Bursaspor maçını kazanıp galibiyet serimizi sürdüreceğiz.”

ESSTORE MAĞAZASI AÇILACAK

Eskişehirspor İktisadi İşletme Sosyal Hizmetler Asbaşkanı Mulla Şahbaz da yarın NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde Esstore Mağazasının açılışının yapılacağını, herkesin bu etkinliğe davetli olduğunu bildirdi.

Asbaşkan Yardımcısı Mustafa Akgören de mağazanın 3 aydır hizmet verdiğini hatırlatarak, yarın Eskişehirspor camiasına yakışır bir açılış töreni yapacaklarını kaydetti.

Açılışta futbolcuların ve yöneticilerin hazır bulunacağını anlatan Akgören, “Taraftarımız futbolcularla sohbet edecek, tanışacak ve aldıkları ürünleri onlara imzalatabilecek. Saat 18.00-21.00 arasındaki açılışa herkesi bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!