Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:35

Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Eskişehirspor Bursaspor’u sahasına ağırlayacak. Peki, Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligin 23. haftasında Kasımpaşa deplasmanında mücadele eden Eskişehirspor karşılaşmadan 2 – 1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. Bursaspor ise evinde Fenerbahçe’yi konuk etmiş, karşılaşmadan 0 – 0’lık golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Her iki takım da oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

ESKİŞEHİRSPOR – BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Eskişehirspor - Bursaspor maçının detayları şu şekildedir;

  Maç Günü: 27 Şubat 2016 Cumartesi

 Maç Saati: 16:00

 Stat: Eskişehir Atatürk Stadı

 Maçın Hakemleri: Serkan Çınar, Kerem Ersoy, Erdem Bayık

 Yayın: Lig TV     

ESKİŞEHİRSPOR – BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın gerçekleşecek olan Eskişehirspor – Bursaspor maçının muhtemel 11’leri;

Haberin Devamı

Eskişehirspor muhtemel 11: Ruud Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Jordi Figueras, Dossa Junior, Kaan Kanak, Nadir Çiftçi, Kıvanç Karakaş, Alpaslan, Engin Bekdemir, Axel Meye, Emre Güral

Bursaspor muhtemel 11: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Hajime Hosogai, Şamil Cinaz, Tomas Sivok, Bekir Yılmaz, Ricardo Faty, Pablo Martin Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Tomas Necid

ESKİŞEHİRSPOR – BURSASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

27 Şubat Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek olan Eskişehirspor – Bursaspor maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları ve stat görünümü şu şekildedir;

1. Kategori - 25,00 TL

2. Kategori - 5,00 TL

Misafir  - 10,00 TL

Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

BURSASPOR’DA ŞAMİL VE SERDAR YOK

Bursaspor ekibinde geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynanan maçta sarı kartla cezalı duruma düşen Şamil Çinaz’ın yanı sıra bir süredir sakatlığı bulunan Serdar Aziz’in de Eskişehirspor maçında forma giymeyeceği bilgisi verildi.

BURSASPOR ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Cumartesi günü Eskişehirspor deplasmanında mücadele edecek olan Bursaspor karşılaşma için hazırlıklarını devam ettirdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 1,5 saat boyunca süren antrenmana ısınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla başlandı. Daha sonra taktik çalışması yapan Bursaspor ekibi, soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

Haberin Devamı

SAMET AYBABA’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Cumartesi günü kendi sahasında mücadele edecek olan Eskişehirspor’un hazırlıkları devam ederken, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Samet Aybaba bazı açıklamalarda bulundu.

Bursaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini belirten Samet Aybaba, ligdeki en iyi takımlardan biriyle oynayacaklarını söyledi. Takım halinde mücadele edileceğine değinen Samet Aybaba, taraftarların desteğini alacaklarını ifade etti. Eskişehirspor’da her oyuncunun kaliteli olduğunu açıklayan Samet Aybaba, oyuncuların nerelere geldiğine bakıp sonra yorum yapmak gerektiğini belirtti.

LİG’DE 60. RANDEVU

Haberin Devamı

Yarın gerçekleşecek olan Eskişehirspor – Bursaspor karşılaşması ligdeki 60. maç olacak. Daha önce oynanan 59 müsabakada Bursaspor 19 kez sahadan galip ayrılırken, Eskişehirspor ise 19 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 22 karşılaşmanın eşitlikle sonuçlandığı müsabakalarda Bursaspor 75 gol, Eskişehirspor ise 69 gol attı.

Cumartesi günü gerçekleşecek olan karşılaşmanın ev sahibi Eskişehirspor, sahasında Bursaspor ile oynadığı maçlarda büyük bir üstünlük kurdu. Eskişehirspor Bursaspor’u sahasında ağırladığı 29 karşılaşmanın 16’sını galibiyetle tamamlarken, Bursaspor sadece 3 müsabakada kazanan taraf oldu. Bursaspor Eskişehirspor’a karşı son galibiyetini 2008-2009 sezonunda aldı.

BAKMADAN GEÇME!