Eskişehirspor bombaları patlattı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor bombaları patlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2011 12:25

Aralarında Halil Altıntop, Kamerunlu Pierre Webo, İskoç Kris Boyd 'nun da bulunduğu öğrenilen 5 futbolcunun Eskişehir'e getirildikleri belirtilirken, yöneticiler gizli tuttukları ve görüntü vermek istemedikleri bu olayda futbolculara Eskişehir'i tanıtıp bir süre gezdirdikleri belirtildi.

Bazı yöneticiler bu oyuncuların Eskişehir'de olduklarını dile getirirken, bazı idareciler ise hepsinin Eskişehir'de olmadıklarını ve uçak bileti organizasyon işlemleri ile uğraştıklarını, en kısa sürede bu futbolcuların Eskişehir'de olacaklarını ileri sürdüler.

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'ın genel mali kurulda transferlerle ilgili yapmış olduğu açıklamada 5 futbolcu ile anlaşmaya vardıklarını fakat bu futbolcuları transfer sezonunun açılmasıyla birlikte açıklayacaklarını belirtmişti.

Eskişehirspor'un anlaşmaya vardığı öğrenilen futbolcular şöyle:

KRİS BOYD: 1983 doğumlu olan İskoç futbolcu kariyerine Klimarnock FC takımında başladı. forvrt mrvkiinde görev yapan Boyd şu anda İngiltere'nin Middlesbrough takımında top koşturuyor. Boyd 2006'da transfer olduğu Glasgow Rangers'ta 3 kez gol kalı olma başarısı gösterdi.

PİERRE WEBO: 1982 doğumlu olan Webo Kamerun milli takımının da formasını giymekte. Webo şu anda İspanya'da Mallorca formasını giyiyor. 3 Eylül 2005'te Fildişi Sahilleri ile yapılan maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Webo'nun yıldızı bu maç sonrası parlamıştı.

HALİL ALTINTOP: Futbola ikizi Hamit Altıntop ile birlikte başlaya Halil futbola doğduğu şehrin takımın olan Schwarz-Weiß Gelsenkirchen-Süd takımında başladı. 2003 yılında Kaiserslautern'e transfer olan Halil burada ilk iki sezonunda istenilen performansı sergileyemedi. 2005-06 sezonunda attığı 20 golle gol krallığı yarışında Miroslav Klose'nin ardından 2. sırada yer alan Halil Altıntop Alman Milli takımının teklifini reddederek Türk Milli takımının formasını ilk kez 30 Mart 2005 tarihinde Gürcistan'la yapılan maçta giymişti. Milli futbolcu geçen sezonu ise Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta geçirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!