Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 15:41

UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu akşam Eskişehirspor deplasmanına çıkıyor. İnbgiltere dönüşü moralsiz olduğu gözlenen Beşiktaş’ta, teknik heyet oyunculara sadece Eskişehir’i düşünmeleri konusunda telkinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu akşam saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleye, siyah beyazlı ekip 4 eksik oyuncuyla sahaya çıkacak. Yoğun maç takvimi sebebiyle sakatlıklar ve kart cezaları olan dört oyuncu, bu akşam forma giyemeyecek.

Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor mücadelesinde ayağı kırılan ve ameliyat olan Alexander Milosevic’in yanı sıra, sakatlıkları süren; İsmail Köybaşı ve Tolga Zengin, bugün oynanacak mücadelede yer alamayacak.

Öte yandan topuğundaki problemini tam olarak atlatamayan genç golcü Cenk Tosun da, perşembe günkü Liverpool mücadelesi göz önünde bulundurularak teknik heyet tarafından riske edilmeyecek.

BEŞİKTAŞ MORAL İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
Geçtiğimiz hafta Anfield Road’da Liverpool’a mağlup olan Beşiktaş, Eskişehir deplasmanından galip ayrılarak İngiliz ekibiyle yapacağı maça moralli çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?
Spor Toto Süper lig’in 21. Haftasının kapanış maçı olan Eskişehirspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak. Eskişehirspor Beşiktaş maçını Ali Palabıyık yönetecek.

ESKİŞEHİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI KADROLARI

ESKİŞEHİRSPOR
Boffin
Kamil
Sezgin
Mustafa
Özgür
Serdar
Toko
Lawal
Sissoko
Onur
Mori
T.D.: Michael Skibbe

BEŞİKTAŞ
Cenk
Serdar
Franco
Ersan
Motta
Gökhan
Atiba
Veli
Sosa
Olcay
Ba
T.D.: Slaven Bilic


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!