Eskişehirspor - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 16:14

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Eskişehirspor - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Eskişehirspor, kendi saha ve taraftarı önünde Antalyaspor'u ağırlayacak. Süper Lig’deki yerlerini yükseltmek ve 3 puan kazanmak için mücadele edecek olan iki takım da hazırlıklarını devam ettiriyor.

Eskişehir ve Antalya takımları arasında 14 Şubat 2016 Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan mücadele Eskişehir Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek. Eskişehirspor - Antalyaspor mücadelesini hakem, Cüneyt Çakır yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Rizespor’un ağırladığı Eskişehirspor karşılaşmadan 1 – 1 beraberlik alarak, 1 puanı Süper Lig hanesine yazdırdı. Antalyaspor ise Fenerbahçe ile mücadele etti. Sarı lacivertli takımı kendi evinde ağırlayan takım, maçı 4 – 2’lik galibiyet ile sonuçlandırarak, 3 puanın sahibi oldu. Şimdi ise her iki takım da Pazar günkü karşılaşma için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 2015-2016 sezonunun 4. haftasında 12 Eylül 2015 tarihinde iki takım arasında gerçekleştirilen son karşılaşma 2 - 0 Antalyaspor’un galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİRSPOR - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Pazar günü sahasında Antalyaspor’u konuk edecek Eskişehirspor için hayati önem taşıyor. Eskişehirspor yetkilileri, Antalyaspor maçında taraftarla bütünlük sağlayabilme adına Passolig çıkaran taraftara açık tribünden bu maç için bir biletin kendilerine hediye edeceklerini kaydetti. 

Eskişehirspor - Antalyaspor karşılaşması detayları şu şekildedir:

Maç Günü: 14 Şubat 2016 Pazar

Maç Saati: 16:00

Stat: Eskişehir Atatürk Stadyumu

Yayın: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR - ANTALYASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

14 Şubat Pazar günü düzenlenecek Eskişehirspor - Antalyaspor maçının biletleri satışa çıkarıldı. Maç biletleri Atatürk Stadı gişeleri ve PassoLig kanallarından alınabilecek. Bilet fiyatları ise şu şekilde; 1. Kategori - 20,00 TL, 2. Kategori - 5,00 TL, Misafir - 10,00 TL olarak belirlendi.

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Eskişehirspor, 14 puanla 18'inci, Bursaspor ise 24 puanla 13'inci sırada yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!