Eski ruh geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Eski ruh geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2005 02:20

Sarı kırmızılı takımın golcü futbolcusu Hakan Şükür bu sezon büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kral, ‘Takımda 96 yılındaki ruh geri döndü. Bütün herkes şampiyonluk için kenetlendi’ diye konuştu.

G.SARAY’ın kral lakaplı oyuncusu Hakan Şükür, takımdaki havanın büyük başarıların kazanıldığı efsane kadrodaki gibi olduğunu söyledi. Golcü futbolcu bu sezon yıllardır beklenen çıkışı göstereceklerini ifade ederek ‘ Geçtiğimiz sezonlara göre daha iyi bir kadro oluşturduk. Takımdaki yeni arkadaşlar bize çok çabuk ayak uydurdu. 4 sene üst üste yaşadığımız şampiyonlukta da aynı hava vardı. Taraftarımız bize güvensin’ dedi.

Hakan, Gerets’in de çok iyi bir teknik adam olduğunu belirterek ‘ Hocamızın kalitesi zaten orda. Bunun tartışılması çok yanlış. Her birimizle yakından ilgileniyor. Bize bir şeyler vermeye çalışıyor ve bunun farkındayız. Üzerimizdeki olumsuz havanın artık dağılması gerekiyor. Gerets, bunu başarabilecek bir teknik adam. Takımdaki her futbolcu ona inanıyor ve O’da bize güveniyor. Bu sene ligde, Türkiye ve UEFA Kupası’nda iyi işler yapacağız. Kupaların üçüne de adayız’ dedi.

Iliç’e tam not

Golcü futbolcu, G.Saray’ın yeni transferi Sasha İliç’in de iyi bir oyuncu olduğunu belirterek ‘ İliç genç ve yetenekli bir futbolcu. Takıma çok kısa sürede ayak uydurdu. Kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. İliç’in top tekniği çok yüksek ve rakibini çok rahat bir şekilde geçiyor. G.Saray’a çok şeyler verecek bir futbolcu. Zaten iyi olmasaydı burada olmazdı. Iliç orta sahadaki açığımızı kapatacak bir oyuncu’ diye konuştu.

Saidou: ‘ Sanki yeniden doğdum’

G.SARAY’da Conceiçao’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte teknik direktör Eric Gerets tarafından Hollanda kampına çağırılmasına rağmen antrenmanlarda gösterdiği hırs ve istek Belçikalı hocanın gözünden kaçmadı. Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptırdığı taktik çalışmalarında Saidou’yu kafasında planladığı ilk 11’de düşündüğünü resmen ortaya koydu. Kamerunlu futbolcu, sarı kırmızılı takımda kalmak için elinden geleni vereceğini belirterek ‘Hazırlık kampının son günlerinde katıldım. Talihsiz bir sakatlıkta geçirdim. Ama şimdi iyiyim. Geçen yıl benim için çok kötü geçti. G.Saray’dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. Çalışmalarımı hocam gördü ve formayı kaptığım inancındayım. Şimdi günler benim için daha güzel geçiyor. Kötü günler artık geride kaldı. Sanki yeniden doğdum’ dedi.

Mondi: İstanbul burnumda tüttü

SARI
kırmızılı takımını Kolombiyalı filebekçisi Mondragon, Türkiye’de olmaktan ve G.Saray’da kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli kaleci ‘Burası benim gerçek yuvam. Palermo ile kulübümün bilgisi dahilinde görüşmüştüm. Fakat Başkanım Canaydın benim takımda kalamam gerektiğini söyledi. Bende onu kırmayarak sözleşmemi 2 yıl daha uzattım. Mutluyum. Hiç bir sorun kalmadı artık. Kolombiya’da olduğum süre içerisinde İstanbul hep burnumda tüttü’ diye konuştu.

Zafer: Asla şımarmak yok

G.SARAY’
ın genç oyuncusu Zafer Şakar, teknik direktör Eric Gerets’in kendisiyle yakından ilgilendiğini ve Belçikalı hocanın güvenini kazandığını belirterek ‘Daha çok genç olmama rağmen hocamın benimle yakından ilgilenmesine çok seviniyorum. Disiplinli bir şekilde çalışmamı yapıyorum. Benim hakkımda güzel şeyler düşünüyor. Bu takımda bir gün banko oynayacağımı iyi biliyorum. Asla şımarmak yok. Formayı kapmak içinde elimden geleni yapıyorum. Ağabeylerimden de gereken desteği alıyorum’ diye konuştu.

Vazgeçmeyeceğim

G.SARAY
’da Mondragon’un dönmesiyle ilk 11’e girme şansını büyük ölçüde yitiren genç kaleci Aykut mücadeleye devam edeceğini söyledi. 22 yaşındaki file bekçisi sonuna kadar forma için çalışacağını belirterek ‘ Mondragon çok iyi bir kaleci. Dönmesine sevindim. Ancak asla ilk 11’deki inadımdan vazgeçmedim. Ben elimden geleni yapacağım. Artık yönetiminde bana güvenmesi gerekir. Sıranın artık bana geldiğine inanıyorum. Kaleyi Mondragon’dan devralmak istiyorum’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!