Eski dostlar rakip oldu

Güncelleme Tarihi:

Eski dostlar rakip oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fatih Terim, 1984-85 sezonunda Galatasaray'da birlikte forma giydiği Antalyaspor’un Alman Teknik Direktörü Rudiger Abramczyk'e 14 yıl sonra rakip oldu.

1984-85 sezonunda G.Saray'da birlikte forma giyen Fatih Terim ile Rudiger Abramczyk, 14 yıl sonra rakip takımların teknik direktörleri olarak karşı karşıya geldiler. Simoviç, Erdal, Cüneyt ve Ahmet Ceyhan gibi o dönemin yıldızlarıyla birlikte bir sezon top koşturan Abramczyk, G.Saray'ın o sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Sezon başında Antalyaspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Abramczyk, eski takımı G.Saray'a karşı mücadele etmenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Alman çalıştırıcı maç öncesinde yaptığı açıklamada, ‘‘G.Saray'da çok güzel günler yaşadım. Ama şimdi G.Saray'a rakip olan bir takımın teknik direktörü olarak mücadele ediyorum. Çok değişik duygular içindeyim’’ dedi.

Hasan Şaş sahada

ALTI ay süren doping cezasının sona ermesinin ardından Chelsea maçıyla sahalara dönüş yapan G.Saraylı Hasan Şaş, ligde ilk kez Antalyaspor karşısında forma giydi. 66. dakikada Hagi'nin yerine oyuna giren Hasan Şaş yaklaşık 7 ay aradan sonra lig maçında yer aldı.

Seyirci şoku

G.SARAY, Antalyaspor maçında seyirci şoku yaşadı. Ligde lider olan sarı kırmızılı takım aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı mücadeleler vermesine rağmen Antalyaspor maçında tribünlerin yarısı boş kaldı. Maçı 10 bin civarında futbolsever izledi.

İlginç çağrı!

G.SARAYLI futbolcular sahaya, ‘‘Avrasya Maratonu'nda depremzedeler için elele’’ yazılı pankartla çıktı. Öte yandan G.Saray ile Antalyaspor ümit takımları arasında oynanan karşılaşmayı, sarı kırmızılılar, 3-2 kazandı.

Mehmet ilk kez

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, cezalı olduğu için Chelsea maçında oynamayacak olan Taffarel'i Antalyaspor karşılaşmasında yedek oturtup, genç Mehmet'i bu sezon ilk kez kaleye geçirdi.

G.Saray 94 yaşında

G.SARAY Kulübü'nün 94. kuruluş yıldönümü kutlamaları, kulübün kurucularından Ali Sami Yen'in mezarı başında yapılan anma töreni ile başladı. Feriköy Mezarlığı'nda gerçekleştirilen ve sadece 6 kişinin yer aldığı törene, yönetim kurulundan hiç kimsenin katılmaması dikkati çekti. Kutlamalara bugün de devam edilecek. Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak törende daha sonra lise bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulacak, son olarak da geleneksel pilav yenecek.

Bülent kadro dışı

G.SARAY'ın satış listesine koyduğu Bülent Korkmaz, takımla birlikte maça getirilmedi. Antalyaspor maçı kadrosuna giremeyen diğer futbolcular maçı tribünden takip ederken, Bülent stada da gelmedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!