Ertuğrul Toshack'ın jokeri

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Toshackın jokeri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ertuğrul, Teknik Direktör Toshack'ın jokeri. Ertuğrul'un tam bir profesyonel olduğunu söyleyen Toshack, ‘‘O, hem defans, hem orta saha, hem de forvette görev yapacak kapasitede. Tam bir görev adamı’’ yorumunu yaptı. Ertuğrul ise, ‘‘Takımın patronu Toshack'tır. Ben bugüne kadar ne görev verildiyse yaptım. Beşiktaş'ın başarısı için de her türlü fedakarlığı gösteririm. Hocam şu anda takımı deneme aşamasında. Benim yedek kalmam ya da oynamam hiç problem değil’’ dedi.

Sellami'ye özel idman

Beşiktaş'ın yeni transferi Jamal Sellami, Teknik Direktör Toshack tarafından özel bir programa tabi tutulacak. Fas Milli Takımı ile birlikte Fransa'daki Dünya Kupası'nda mücadele eden yıldız futbolcunun idmansız olduğunu gören Galli hoca, İstanbul'a gidinceye kadar Sellami'yi özel olarak çalıştıracak. Sellami bugünkü A.Bielefeld maçında da görev yapmayacak.

Amokachi müjdesi

Siyah beyazlı ekibin Nijeryalı golcüsü Daniel Amokachi dün Menajer Kadir Akbulut ile görüşerek 21 Temmuz'da Fransa'da kontroldan geçeceğini, iyi olması halinde Türkiye'ye geleceğini belirtti. Akbulut da, Amokachi konusunda, Fransa'daki doktorlarla temas halinde bulunduklarını belirtti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!