Ertuğrul satılık

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul satılık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Teknik Direktör Feldkamp'ın raporu doğrultusunda satış listesine konması beklenen golcü futbolcuya başta Karabükspor olmak üzere, Kocaelispor ve eski takımı Samsunspor talip oldu...

Feldkamp'ın raporu

Beşiktaş Transfer Komitesi, Teknik Direktör Feldkamp'ın raporu doğrultusunda Çanakkale Dardanel ile yapılacak lig maçı sonrası satılacak, kiralanacak ve takas edilecek futbolcuları açıklayacak. Komite, Alman hocanın raporuna uyarak Ertuğrul'u da gözden çıkardı.

Bekleneni veremedi

Sezon başından bu yana Avrupa Kupaları, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda Ertuğrul'un istikrarlı bir tablo çizemediğini açıklayan Transfer Komitesi'nden Fahrettin Curoğlu ve Hasan Arat, bu oyuncunun talibi çıkması halinde satabileceklerini, gerekirse takas edebileceklerini belirtti.

Haksızlık yapılıyor

Ertuğrul ise, forvet hariç her mevkiide görev aldığını belirterek, ‘‘Alınan karara saygı duyarım. Ama teknik adamların istekleri doğrultusunda hareket ettim. Defanstan orta alana kadar hemen her mevkide oynadım. Bir anda gözden düşmeme bir anlam veremiyorum’’ yorumunu yaptı.

Uyanık sahip çıktı

Ertuğrul'a başta Karabükspor olmak üzere Kocaelispor ve Samsunspor Kulübü talip oldu. Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, bu oyuncuya teklif götüreceklerini ifade ederek, ‘‘Samsun'a geldiği taktirde onu tekrar Milli Takım'da golcü olarak göreceğiz. Ertuğrul bizim sembolümüz’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!