Ertuğrul Sağlam'dan taraftara övgü

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Sağlamdan taraftara övgü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 23:07

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3 - 1'lik Twente galibiyetini değerlendirdi.

Sağlam maç sonrası düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

"Bu seneki hedeflerimiz arasında ligde zirve mücadelesi yapmak, final oynadığımız kupayı kazanmak ve UEFA'da gruplarda ülkemizi temsil etmek olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. KuPS takımını eledik. PlayOff turunda da Hollanda futbolunun son yıllarına damga vuran, kadrosunda önemli oyuncular olan Twente ile eşleştik. Zor bir rakip ama elenmesi imkansız bir takım değil. Bunu da oyuncularımızla ciddi anlamda paylaştık. Taraftarımız da maça çok ilgi gösterdi. Onların desteğiyle ve atmosferle maça iyi başladık. 15'inci dakikada 4 tane net pozisyonumuz vardı. Geri düştük. Skoru dengelemek için çocuklar vargüçleriyle çalıştılar. Devreye beraberlikle girdik. İkinci yarı bizim için daha iyi oldu. 2 tane gol bulduk. Kalemizde pozisyon vermedik. Baktığımız zaman ikinci yarı ilk devreden daha iyi oldu. Geriye düştüğümüz karşılaşmada 3-1'lik skorla bitirdiğimiz için mutluyuz. Daha ilk maç bitti ve sadece avantaj elde ettik. Eğer işi ciddiye almazsak başımıza neler geleceğini biliyoruz. Aldığımız sonuç için seviniyoruz. 3 gün sonra da ligde önemli karşılaşmamız var. Bu mutluluğu burada bırakıp İstanbul BŞB maçını düşünmek zorundayız. İkinci Twente maçını düşünmek için zaman var. Gruplara kalmak istiyoruz, inşallah bunu başarırız. Taraftarlarımıza ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum."

MCLAREN: İŞİ ZORA SOKTUK

Bir gazetecinin, "Forsell'i nasıl buldunuz" sorusuna Sağlam, "Forsell bu değil. İlk maç olması sebebiyle çok fazla verimli olduğunu söyleyemeyiz" cevabını verdi.  Twente Teknik Direktörü Steve McClaren ise, Bursaspor mağlubiyet ile ilgili şunları söyledi:

"İşi zora soktuk. Topu rakip takıma fazla verdik. Skoru tutamadık. 2-1 olduktan sonra ona razıydık. İyi bir skordu. Ama 3-1 olunca tüm iş değişti ve avantajı kaçırdık. Hollanda'da 2-0 gibi bir skor bizim için imkansız değil. Zor bir maç olacak. Bizim için iyi bir gece olmadı. Pinto çok iyi bir oyuncu. Topu aldığı zaman tutulmuyor."
Atmosferi değerlendiren tecrübeli teknik adam, "İlk 15 dakika iyi dayandık. Seyirciden fazla etkilenmedik. Ancak iyi bir atmosfer vardı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!