Ersun Yanal'ı Brezilyalılar yıktı

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanalı Brezilyalılar yıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2008 14:10

Trabzonspor'un teknik patronunun, çevresine Fernando ve Alex'in alınmamasının bütün planlarını alt üst ettiği şeklinde dert yandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetiminin bu sezon çıktığı ikinci Brezilya macerasından da eli boş dönmesi teknik direktör Ersun Yanal'ı hayal kırıklığına uğrattı. Tüm planlarını Fernandao ve Alex üzerine kuran Yanal, yönetime alternatif oyuncuların ismini içeren ikinci bir liste verdi

İSTİFA HABERLERİ YÖNETİMİ KIZDIRDI

Sezon başı gittiği Brezilya'dan eli boş dönen Trabzonspor yönetimi, devre arasında da ikinci Brezilya macerasına transfer yapamadan son verdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda yaklaşık bir aydır Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex'in transferi için yoğun çaba harcayan bordo mavililer, iki transferden dün gece itibari ile vazgeçti. Bu haberi öğrenen teknik direktör Ersun Yanal, büyük şok yaşarken, yönetime hemen ikinci transfer listesini sundu. Yakın çevresine, "Bu sezon bütün projelerimi bu iki futbolcu üzerine kurmuştum. Alınmamaları çok kötü oldu" diyen Yanal'ın hala transfer yapılamamasından duyduğu endişeyi yönetime aktardığı belirtildi. Bordo mavili yöneticilerin de Ersun Yanal'a Brezilyalı futbolcularla aynı kapasitede oyuncu alınacağına dair söz verdiği öğrenilirken, yöneticiler "Ersun Yanal istifa edecek" yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdiler.

Haberin Devamı

SADRİ ŞENER LİSTESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Trabzonspor'da 9-10 Şubat tarihlerinde yapılacak olan kongre öncesi geri sayım sürüyor. Mevcut başkan Nuri Albayrak'ın aday olmayacağının büyük ölçüde kesinleşmesinin ardından başkan adayları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu, çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki günlerde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile bir görüşme yapacak olan Şener, ardından Trabzon'a gelerek Hayrettin Hacısalihoğlu ile listesine yeniden şekil verecek. Aralık ayındaki ertelenen kongredeki listesinden üç ismi değiştirmesi beklenen Şener, kulübe maddi kaynak bulmak için arayışlarını sürdürüyor.

CELALEDDİN VE CEYHUN BEKLEMEDE

Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda kendilerine kulüp bulmaları istenilen Ceyhun ve Celaleddin'in hala bir kulüple anlaşamaması yönetimi endişeleniyor. Celaleddin'in sezon sonuna kadar PAF takımla çalışıp bordo mavili kulüpten aldığı yıllık 1 milyon 200 bin YTL'nin geri kalanını almayı ve sezon sonu bedelsiz olarak gitmeyi planladığı öğrenildi. Ceyhun'un Bursaspor ve Konyaspor'la görüşmeleri sürürken, bu futbolcunun da sezon sonunda serbest kalmak için PAF takımla çalışmayı düşündüğü belirtildi.

Haberin Devamı

SERKAN: RİZESPOR MAÇIYLA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Serkan Balcı, camia olarak bugünkü durumun üstesinden kolaylıkla gelebileceklerini söyledi. Serkan, alınan saha sonuçlarının takım olarak kendilerini de üzdüğünü belirterek, "Bundan sonra Çaykur Rizespor maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak istiyoruz. Birkaç üst üste galibiyet aldığımız taktirde, Trabzonspor'u hak ettiği yere çıkarma adına önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz. Takım olarak buna inandık ve kendi kendimize söz verdik. Bu hafta oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı bu nedenle bizim için çok önemli" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!