Ersun Yanal tamam gibi

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanal tamam gibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

HAFTA içinde Altay Başkanı Nafiz Zorlu ile bir görüşme yapan Denizlispor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın kararını bugün vermesi bekleniyor. Yanal bu konuda çarşamba günü geniş bir açıklama yapacağını söylerken, genç teknik adamın Denizlispor ile ipleri kopardığını ve hafta içinde siyah-beyazlı kulüple gelecek sezonu da kapsayan bir anlaşma yapacağı öğrenildi.

ATATÜRK stadında oynanan maçta ilgi azdı. Siyah-beyazlı yöneticiler açık tribüne seyirci almazken, kapalı tribünün sol tarafında bin kadar Altaylı, sağ tarafında da üçyüz kadar Denizlisporlu taraftar maçı izledi. Altaylı yöneticiler maça gösterilen ilgisizlik nedeniyle taraftarlara sitem etti.

ALTAY'da cuma günü yapılan çalışmada sakatlanan Telat, son anda kadrodan çıkarıldı. Beşiktaş deplasmanında kaçırdığı pozisyonlar yüzünden eleştirilen tecrübeli futbolcu, Denizlispor maçı öncesi gol yemini etmişti ancak beklenmeyen sakatlık buna izin vermedi.

ANTRENÖR Turgut Uçar, ilk kez takımın başında sahaya çıktı. Genç hoca, sık sık saha kenarına kadar gelerek futbolcuları uyardı. Heyecanını gizleyemeyen Uçar, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

ÜMİTLER Lig'inde Altay, Denizlispor'u 1-0 yendi. Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde yapılan karşılaşmanın tek golünü, 44. dakikada Fatih kaydetti. Altyapı yöneticileri, maçtan sonra Atatürk Stadı’ndaki önemli mücadeleye koştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!