Errea Neslihan'a sponsor oldu

Güncelleme Tarihi:

Errea Neslihana sponsor oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 10:34

İtalyan spor giyim markası Errea, A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın başarılı ismi Neslihan Darnel ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza törenine Asal Grup İcra Kurulu Üyesi Atanur Erdinç ve Milli Voleybolcu Neslihan Darnel katıldı.

İlk olarak söz alan Errea firmasının Türkiye Distribütörü Asal Grup'un Ticari Danışmanı Atanur Erdinç, "1.5 yıl gibi kısa bir sürede başta Voleybol Milli Takımı olmak üzere Avrupa'da şampiyonluk hedefleyen ve önemli kulüp takımları ile anlaşmalar yapan Errea, Türk sporunun önemli ve lider markalarından birisi konumuna gelmiştir. Türkiye'de parlayan oyunculuğunu Avrupa'ya da taşıyarak ülkemizi başarıyla temsil eden, başarılı sporculuk yaşantısına, başarılı bir aile hayatına anneliği de ekleyerek bayan voleybolumuzun rowe modeli haline gelen sevgili Neslihan'a sponsor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Özellikle İtalya'daki Errea merkezimizin de desteklediği bu sponsorluğu, Neslihan imzalı kendisine özel bir kreasyon yaratarak Avrupa'ya da taşımayı hedefliyoruz. Sayın Darnel'e bir kez daha teşekkür ediyoruz. Vakıfbank'tan sonra yine birlikte olacağımız yeni takımı Eczacıbaşı'nda ve Milli Takımda başarılarının devamını diliyoruz'' dedi.

Haberin Devamı

Böyle güzel bir ailenin üyesi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Neslihan ise, "Bana verdikleri destekle elimden gelenin en iyisini yaparak buna layık olmaya çalışacağım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Burada bulunduğum için çok mutluyum'' diye konuştu.

NESLİHAN: ''HAK ETTİĞİMİZİ ALMAK İÇİN AVRUPA LİGİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK''

24-25 Temmuz'da oynanacak Avrupa Bayanlar Ligi karşılaşmalarını da değerlendiren Neslihan Darnel, uzun ve yorucu kamp döneminden sonra kazanmak istediklerini söyledi.

Hafta sonu oynayacakları maçlara çok iyi hazırlandıklarını ifade eden milli oyuncu, ''3 haftadır burada kamptayız ve artık sona yaklaştık. Emek vererek çalıştığımız uzun ve yorucu bir kamp döneminden sonra kazanmak istiyoruz. Ve bu maçı da kendi evimizde oynayacağız. Ankara bizim için hep uğur getirmiş ve çok iyi şeyler kazanmışızdır. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Çünkü hak ettiğimizi almak istiyoruz. Avrupa Ligi de bunun bir başlangıcı olacak'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aile ve iş hayatını bir arada yürütmenin zor olduğunu vurgulayan Neslihan, ''Kızıma, şu an annemle babam bakıyor. Zaman buldukça onların yanına gitmeye çalışıyorum. Milli takımda oynuyorum ve bu çok iyi bir şans. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmem gerekiyor. Zor oluyor ama her şeyin bedeli var'' ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!