Ergun Gürsoy: Bu sezon çifte kupa alırız

Güncelleme Tarihi:

Ergun Gürsoy: Bu sezon çifte kupa alırız
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2006 16:26

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, “İlk defa lider olmuyoruz, bundan sonra kim daha az puan kaybederse ipi o göğüsler. En son geçtiğimiz sezon final maçında Fenerbahçe'yi yendik ve kupayı aldık. İnşallah bu sene çifte kupa alırız” dedi.

Gürsoy, Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki Züccaciye Fuarı'nda, bir Galatasaray Kongre Üyesi'nin sahibi olduğu Güral Porselen standını ziyaret etti.

'İK DEFA LİDER OLMUYORUZ'

açıklama yapan Ergün Gürsoy, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle birlikte lider olduklarını dile getirerek, “Biz ilk defa lider olmuyoruz. Avrupa ve Türkiye'de kupalar almış, şampiyon olmuş bir ekibiz. Lig henüz bitmedi, böbürlenmiyoruz. Bundan sonra kim daha az puan kaybederse o takım ipi göğüsler” diye konuştu.

'ÇİFTE KUPA ALIRIZ'

e kupada Fenerbahçe ile iki maç oynayacaklarını ve Trabzonspor ile ligde karşılaşacaklarını belirten Gürsoy, üç maçı da kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

“Büyük maçlar kazanılmadan büyük takım olunmaz” diyen Gürsoy, ”En son geçtiğimiz sezon final maçında Fenerbahçe'yi yendik ve kupayı aldık. İnşallah bu sene çifte kupa alırız” ifadesini kullandı.

Mart ayında yapılacak olan olağan kongrede görev almayacağını da belirten Gürsoy, yeni yönetime lider bir takım bırakmak istediklerini vurguladı.

Gürsoy, hafta sonunda oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada ise “İyi oynayan kazansın. Biz liderlik için, onlar da UEFA kupası için mücadele edecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!