Erdoğan: Gol atamadığımız için yenildik

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Gol atamadığımız için yenildik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2008 15:11

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile yapılan ilk maçtan 1-0 yenik ayrılan Beşiktaş, yenilgiye rağmen turdan umutlu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ilk maçtan yenik ayrılmalarına rağmen Çaykur Rizespor'u eleyip yarı finale çıkma şanslarını yüzde 80 olarak gördüklerini söyledi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, tur için ikinci maçta 2 gole ihtiyaçlarının olacağını belirterek, “2-0 öndeyken yiyeceğimiz bir gol, elenmemize neden olabilir. Bu bakımdan dikkat etmemiz gerekiyor. İlk maçta Çaykur Rizespor'a yenildiysek de ikinci karşılaşmayı kazanarak yarı finale çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Çaykur Rizespor karşısında çok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini vurgulayan Levent Erdoğan, şunları söyledi:

“Futbol netice oyunudur. Turkcell Süper Lig'de şampiyon olabilmemiz için oynayacağımız derbi maçlarını kazanmamız gerekiyor. Derbi maçlarında bu kadar gol pozisyonu bulamayabiliriz. Bu nedenle fantazi ve lüksü bırakıp yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz lazım. Keza orta sahada ve savunmada etkili olmamız gerekiyor. Bu bakımdan başta futbolcularımız ve teknik adamlarımız olmak üzere herkesin papuçlarını önlerine koyup düşünmesi ve çalışması gerekiyor.”

Haberin Devamı

Dünkü karşılaşmada savunmanın hatası olduğunu vurgulayan asbaşkan Erdoğan, “Fakat avunmadan çok, gol atamamamız nedeniyle yenildik. Gol atsaydık sonuç daha farklı olurdu. Çok fantastik top oynuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!