Erdemir matador gibi: 3-0

Güncelleme Tarihi:

Erdemir matador gibi: 3-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2001 00:00



Celal DEMİRBİLEK
Haberin Devamı

Erkekler Top Teams Kupası'nda müthiş bir grafik çizen temsilcimiz, Slovakya'nın Matador Puchov takımını da set vermeden yendi ve çeyrek finali garantiledi.

Voleybolda, Avrupa Erkekler Top Teams Kupası'nda ülkemizi temsil eden Erdemirspor, 6. Grup'taki 5. maçında, Slovakya'nın Matador Puchov takımını 3-0 yendi. Bu sonuçla gruptaki 5. maçını da set vermeden kazanan temsilcimiz, grup birinciliğini ve çeyrek finali garantiledi. Erdemirspor, özellikle ilk sette bir hayli zorlanmasına rağmen Ali Peçen, Hakan, Vadim ve Cengizhan'ın başarılı oyunlarıyla maçı 3-0 kazanmayı başardı. Gruptaki diğer maçta ise Finlandiya'nın Keski Savon takımı, Slovenya temsilcisi Salonit Kanal'ı 3-0 yendi. Erdemirspor, gruptaki son maçını 24 Ocak'ta Salonit Kanal ile deplasmanda yapacak.

SALON: Erdemir

HAKEMLER: Grigoris Pavloudis (***) (Yunanistan), Mehmet Demirdelen (***)

ERDEMİRSPOR: Vadim (***), Ali Peçen (****), Mehmet (***), Hakan (****), Cengizhan (***), Voronkov (***), Vefa (libero) (***)

MATADOR PUCHOV: Kardos (**), Pistoviç (**), Gabor (**), Barbierik (**), Valach (**), Sladecek (**), Kovaçik (libero) (**), (Janofik *, Bartik *)

SETLER: 25-21, 25-19, 25-19

SÜRE: 61 dakika (21, 20, 20)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!