Epirden BEYLICIUM başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Epirden BEYLICIUM başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 13:39

Bu yıl “Lion Club energy drink”in ana, BEYLICIUM ve AJANSSPOR’un co sponsorluğunda, 19.su düzenlenen ve kısa adı ile “EPİRDEN 2010” GRAND WOMEN SERIE olarak anılan plaj voleybolu Bayanlar Serisine bu yıl geçen yıla göre daha dişli ve kariyerli takımlar konuk oluyor.

Haberin Devamı

16 Yabancı takımdan 11 tanesi 1-4 temmuz tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü BEYLICIUM AVM’de başlayacak olan ilk etap turnuvasına geliyor.

Luciana-Amanda (BREZİLYA), Bruna-Natasha (BREZİLYA), Amélia-Vanessa (BREZİLYA), Eleonor-Jean (ABD), 
Anamaria-Victoria (ROMANYA), Lenka-Monika (ÇEK CUMHURİYETİ), Irena-Gabriela (BULGARİSTAN), Swetla-Asia (BULGARİSTAN), Zhanna-Khrystyna (UKRAYNA), Asa-Angelica (İSVEÇ), Ester-Cati (İSPANYA), Zen-Evrim (EPİRDEN BEACH VOLLEY) ve KKTC’den, Beylikdüzü Belediyesi’nden toplam 16 takımın kıyasıya vereceği mücadeleyi kazanan çift “NACİ BAYAMLIOĞLU KUPASI”nın da sahibi olacak.

Turnuva alanı için seçilen yer gerçekten çok ilginç. BEYLICIUM, kendisine ait, E-5 yoluna bitişik yan yolu trafiğe kapatıp, yeni bir akış düzenlemesi yapıyor. Maçlar saat 18.30 gibi başlayıp, özel olarak ışıklandırılmış sahada oynanacak. Zemin için tam 200 ton deniz kumu çok özel bir işlemden geçirilerek yıkandı.

Haberin Devamı

BEYLICIUM, Eser Hotel, Garanti alsat’ın da etap sponsorluğunda gerçekleşecek turnuvada tüm sporcular, görevliler ve misafirler Eser Hotel (B.Çekmece) ve Ata Hotel’de (Kumburgaz) kalacaklar.

Ülkemizde ve belki de dünyada bir ilk gerçekleşecek bir özel sistemle http://tv.voleybolx.com adresinde yayın yapan voleybolxtv tüm etapların önemli maçlarını sadece ülkemizdeki değil, tüm dünyadaki plaj voleybolu severlere naklen sunacak…

EPİRDEN BEACH VOLLEY’in 187 ülkede 8491 takipçisinin de seyredebileceği EPİRDEN 2010 her yıl olduğu gibi, bu yıl da TVF’nunun resmi müsaadesi ve onayı ile (21.05.2010 tarih ve 3459’lu karar) organize edilmiş olup, TVF Plaj Voleybolu Hakemleri tarafından yönetilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!