"Engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2012 18:03

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Kırklareli Engelliler Takımı, Amasya Gümüşhacıköy karşısında alınan farklı galibiyetin sevincini yaşıyor.

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe,  bu hafta sahalarında karşılaştıkları Amasya Gümüşhacıköy'ü 101-31 yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.
Amasya Gümüşhacıköy'ü galibiyetini Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'a armağan ettiklerini ifade eden Gökçe, karşılaşmayı başından sonuna kadar izleyen Vali Yaman'ın manevi desteğiyle Kırklareli Engelliler Takımı'nın galibiyete ulaştığını belirtti.

Önlerinde zor maçlarının bulunduğunu belirten Gökçe, “Bundan sonraki karşılaşmalarda da Valimiz Yaman'ın desteklerine ihtiyacımız var. İstanbul'da Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübü ve daha sonraki hafta da Samsun Engelli Gücü ile maç yapacağız. Güçlü olan bu takımları da yenmek için sahaya çıkacağız. Basketbolla engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Gökçe, kulübün ekonomik geliri olmadığı için deplasman maçlarına gitmelerinde desteklerini esirgemeyen Vali Mustafa Yaman, eski Kırklareli Valisi ve şimdiki Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç'a da teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!