Enes, Thunder’ı şampiyon yapar!

Güncelleme Tarihi:

Enes, Thunder’ı şampiyon yapar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 12:31

NBA efsanesi Hakeem Olajuwon, Oklahoma City Thunders'ta forma giyen Enes Kanter'e övgüler yağdırdı. Olajuwon, “Enes Kanter, Ibaka ile pota altında muhteşem ikili... O, Thunders’ın son yıllarda hep kıyısından döndüğü şampiyonluk için anahtar isim olabilir" dedi.

Haberin Devamı

NBA tarihinin en büyük yıldızlarından Hakeem Olajuwon, “Enes Kanter Thunders’ın son yıllarda hep kıyısından döndüğü şampiyonluk için anahtar isim olabilir” dedi.
Enes’in Ibaka ile birlikte 2 Avrupalı pota altında muhteşem ikili olduğunu söyleyen Nijeryalı efsane, “Çok yakında şampiyonluk yüzüğünü takacağına inandığım Enes’in NBA’de ‘All Star’ seçileceğini de umuyorum” diye konuştu.

Enes, Thunder’ı şampiyon yapar

SHAQ TARİHİN EN KOMPLE PİVOTU
NBA tarihinin en komple pivotunun Shaq olduğunu söyleyen Olajuwon, en iyi beşini de paylaştı: “Jordan ve LeBron mutlaka olmalı. Oyun kurucuya John Stockton, pivota Shaq, onun arkasına da Moses Malone’ı yerleştirirdim.”
Nijerya’da kalecilik yaparken 15’inde basketbola başladığını söyleyen Olajuwon, geçen yıl Payton’ın geldiği Türkiye’ye yakında geleceğini ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!