"En zorlu gruplardan birindeyiz"

Güncelleme Tarihi:

En zorlu gruplardan birindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 12:25

Basketbolda Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nda Uşak'ta mücadele edecek Aliağa Petkim'in başantrenörü Hakan Demir, kupada zorlu gruplardan birinde yer aldıklarını ancak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Demir, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde en son Kosova'da katıldıkları turnuvanın çok iyi geçtiğini, perşembe gününe kadar Türkiye Kupası hazırlıklarını Aliağa'da sürdüreceklerini söyledi. Uşak'ta oynayacakları maçlarda ev sahibi Uşak Sportif'in yanı sıra Beşiktaş İntegral Forex ve Galatasaray Liv Hospital'la mücadele edeceklerini hatırlatan Demir, "Şimdiye kadar oynadığımız hazırlık turnuvalarında elinden geleni yaptık. İyi olduğumuz ve eksik kaldığımız noktalar var. Ancak genel olarak çalışmalarımız iyi gidiyor. Kupada en zorlu gruplardan birindeyiz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takım olarak son ana kadar maçı bırakmayan, mücadele eden yapımızı Uşak'ta da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası C grubu eleme maçları, 1-3 Ekim tarihlerinde Edirne'de oynanacak

Olin Edirne Basketbol Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası C grubu eleme maçlarının, Olin Edirne, Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Fenerbahçe Ülker ve Tofaş takımlarının katılımıyla Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanacağı belirtildi. Açıklamada, biletleri satışa sunulan eleme grubu maçları kapsamında, 1 Ekim'de saat 18.00'de Olin Edirne-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, saat 20.00'de Fenerbahçe Ülker-Tofaş, 2 Ekim'de saat 18.00'de Tofaş-Olin Edirne, saat 20.00'de Torku Konya Selçuk Üniversitesi-Fenerbahçe Ülker, 3 Ekim'de saat 18.00'de Tofaş-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, saat 20.00'de Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker karşılaşmalarının yapılacağı kaydedildi.

BAKMADAN GEÇME!