En şanslı Trabzon

Güncelleme Tarihi:

En şanslı Trabzon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yeni sezon için kendi takımına ve Galatasaray'a şans tanıdı. Gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında konuşan Yılmaz Vural, iddiasının nedenlerini de şöyle açıkladı.

‘‘Öncelikle Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni teknik adamlarla sezona girdi. Dahası her iki ekibin kadrolarında da sıkıntılar var.

Galatasaray'ın kadrosunda eksiklik yok. Artısı var, teknik adamı da başında. Trabzonspor

da farklı değil. Biz de bir deneyim geçirdik. Elimizdeki kadroyu Şota'nın haricinde korumayı başardık. Bizim artımız ise aldığımız üç yabancının da kaliteli oluşu. Göreceksiniz, Trabzonspor ligde fırtına gibi esecektir. Bu sözlerimle Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi küçümsediğim anlamı çıkartılmasın. Benim söylemek istediğim, Galatasaray ve Trabzonspor'un gerek teknik kadro olarak, gerek futbolcu kadrosu olarak yerinde oluşu ve artılarının fazlalığıdır.''

Ogün: Bomba gibi geliyoruz

Her geçen gün kaptanlığını daha da perçinleştiren Trabzonsporlu Ogün Temizkanoğlu, arkadaşlarından gerekli saygıyı da görüyor. Kamp döneminden hayli mutlu olduğunu söyleyen Ogün, ‘‘Artık yıllardır gelen şanssızlık bu sezon mutlaka bitecektir'' dedi.

‘‘Taraftarlarımız beklesin, bordo mavililer yeni sezonda mutlaka şampiyonluğu yakalayacaktır'' diyen Ogün, şöyle konuştu: ‘‘Kadromuzu koruduk. Yabancı transferler de çok çabuk uyum sağlayacak gibi görünüyor. Kadro olarak yeterliyiz. Yeter ki taraftarımız bize güvensin.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!