En iyi futbolculara aday iki Türk kadın

Güncelleme Tarihi:

En iyi futbolculara aday iki Türk kadın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 13:36

Berlin Futbol Federasyonu (BFV) ve Fussball-Woche (FuWo) adlı haftalık gazete tarafından düzenlenen Berlin'de sezonun en iyi futbolcusu yarışmasında, bayanlarda iki Türk futbolcu yer alırken amatör oyuncular arasında da iki Türk oyuncu bulunuyor.

BFV tarafından yapılan açıklamada, yarışmada, sezonun en iyi profesyonel futbolcusuyla en iyi bayan futbolcusunun, en iyi amatör futbolcunun ve en iyi amatör takım teknik direktörünün arandığı belirtildi.

Sezonun en iyi profesyonel oyuncusu yarışmasında Türk futbolcu yer almazken, bayan futbolcularda LFC Berlin'de oynayan Hülya Kaya ve BSV Al-Dersimspor'da oynayan Mehtap Ardahan'lı adaylar arasında bulunuyor.

Amatör futbolcular aday listesinde Berliner Athletik Kulübü 07'nin oyuncusu Burak Altıparmak ve Viktoria 98'de oynayan Timür Özgöz yer alırken, amatör takımların en iyi teknik direktörü yarışmasında da Hertha 03 Zehlendorf'ün teknik direktörü Cem Efe aday gösterildi.

Adaylara oy verme işlemenin 1 Haziran 2012 tarihine kadar süreceği ifade edilen açıklamada, oy pusulalarının FuWo ve BFV'den alınabileceği, internet üzerinden de “http://berliner-fussball.de/berliner-fussballer-der-saison-201112/” adlı sayfadan oylamaya katılınabileceği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!