En güzel tenis maçı

Güncelleme Tarihi:

En güzel tenis maçı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 17:37

Kia'nın Türkiye temsilcisi olan Çelik Motor A.Ş., Tenis Federasyonu ile sponsorluk anlaşması imzalarken, eski raketlerden Anna Kournikova da imza törenine katıldı. Güzel raket, tören sonrası bir gösteri maçı yaptı

Haberin Devamı

Bugün açılışı yapılan Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı'nda Çelik Motor Kia'nın davetlisi olarak yer alan Anna Kournikova, Bakırköyspor Vakfı'nda gerçekleştirilen ve Tenis Federasyonu ile Çelik Motor arasında imzalanan sponsorluk anlaşması törenine de katıldı.

Sponsorluk anlaşmasına Tenis Federasyonu Başkanı Azmi Kumova ve Çelik Motor A.Ş. Genel Müdürü Alp Evcimen imza atarken, Kumova, "Tenis Federesyonu için çok önemli bir günü birlikte yaşıyoruz. Çelik Motor'a, tenise verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Birbirimize sağlayacağımız imkanlar her iki tarafı da memnun edecektir" dedi.

Evcimen ise Kia markasının tüm dünyada tenis sporuyla özdeşleştiğini vurgulayarak, Türkiye'de de aynı misyonu üstleneceklerini kaydetti.

Çelik Motor A.Ş.'nin, sponsorluk anlaşması kapsamında, Bayan Milli Takımı'nın sponsorluğunu üstleneceği, federasyona da malzeme ve maddi kaynak desteğinde bulunacağı kaydedildi.
          Â
KORTTA KOURNIKOVA ÅžOV
      Â
İmza töreninde herhangi bir açıklama yapmayan güzel raket, tören sonrası bir gösteri maçı yaptı. Kapalı tenis kortunda milli tenisçi Çağla Büyükakçay ile eşleşen Kournikova, Pemra Özgen ve İpek Şenoğlu çiftine karşı bir gösteri maçında oynadı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 15 dakika süren maçta sempatik hareketleriyle dikkati çeken Kournikova, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

Kournikova'nın, yarın sabah erken saatlerde İstanbul'dan ayrılacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!