En değerli oyuncu Batum

Güncelleme Tarihi:

En değerli oyuncu Batum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 14:46

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda kendi sahasında Belçika'nın Belgacom Spirou takımına 80-79 yenilen Anadolu Efes'te Ersan İlyasova yenilgiye rağmen haftanın en değerli üçüncü oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın tamamlanmasının ardından istatistik liderleri belli olurken, Anadolu Efes'in Belgacom Spirou takımına 80-79 mağlup olduğu karşılaşmada 27 indeks puanı toplayan NBA patentli oyuncu Ersan İlyasova haftanın en değerli üçüncü oyuncusu oldu. 27 dakika 40 saniye oyunda kalarak 4/4 iki sayı, 3/5 üç sayı ve 4/7 serbest atış isabetleri ile rakip potaya 21 sayı bırakan Ersan, ayrıca 6 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blok kaydederek haftanın en değerli üçüncü performansına imza attı.

SLUC Nancy'den Nicolas Batum 36 puan ile haftanın birincisi olurken, Olympiakos'tan Giorgios Printezis ve KK Zagreb'den Sean May 31'er puan ile ikinciliği paylaştılar. Montepaschi Siena'dan Ksistof Lavrinovic de 27 puan toplayarak Ersan İlyasova ile üçüncülüğü paylaştı.

Haberin Devamı


Bu arada, geçtiğimiz hafta Partizan mt:s deplasmanında lacivert-beyazlıların aldığı 84-73'lük galibiyette önemli rol oynayan oyunculardan biri olan Ersan, karşılaşmayı 20 indeks puanı ile tamamlamıştı. İlk iki hafta sonunda 23.5 indeks puanı ortalaması tutturan yıldız oyuncu, iki haftalık sıralamada dördüncü durumda bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!