"En çok Beşiktaş taraftarını özledim"

Güncelleme Tarihi:

En çok Beşiktaş taraftarını özledim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 11:41

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, siyah-beyazlı takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BJK TV'nin sorularını yanıtlayan genç futbolcu, uzun bir ayrılığın ardından tekrar yuvasına döndüğünü belirterek, “Tekrar burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım Beşiktaşımız ve benim için hayırlı bir sezon olur” dedi.

Beşiktaş ile 9 yaşında tanıştığını belirten Batuhan, “Bugünkü halime Beşiktaş sayesinde geldim. Tekrar bu camiaya hizmet etmek için daha çok çalıştım. Kısmet bu seneyeymiş. İnönü Stadı'nda oynamak için sabırsızlanıyorum. Burada olmak heyecan verici. Bana güvenerek transfer eden başkanıma, yönetim kurulu üyelerimize ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın forması ağırdır. İnşallah formayı hak eden alır ve Beşiktaş'ı başarıya taşır” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden genç forvet, “Beşiktaş taraftarını çok özledim. Ben de bir Beşiktaş taraftarıyım. Rakip olarak bile o stada çıktığınızda sesleri dinlemeden yapamıyorsunuz. Beşiktaş'ın bütün maçlarını izliyordum özellikle taraftarlarımızı görmek için” diye konuştu.

Haberin Devamı

"BENİ O PARALAR ÇILDIRTTI"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!