"En ciddi turnuvamız bu olacak"

Güncelleme Tarihi:

En ciddi turnuvamız bu olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 11:08

Genç Erkek Milli Basketbol Takımı Antrenörü Erhan Toker, 6-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Albert Schweitzer Turnuvası'nın, Avrupa Şampiyonası öncesi en ciddi turnuvaları olacağını söyledi.

Toker, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine yaptığı açıklamada, Litvanya ve Letonya'nın 9-19 Ağustos tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıkları sürdürdüklerini ve bu çerçevede Almanya'da organize edilecek Albert Schweitzer Turnuvası'na katılacaklarını dile getirdi.

Bazı oyuncuların kendi liglerindeki maçlarda oynamasından dolayı kampa geç katıldığını belirten Toker, “Şu an kadroda bulunan tüm oyuncularım çok iyi çalışıyor, ama ciddi anlamda hep birlikte çalışma şansımız olmuyor. Herkes kadroya girebilmek için uğraşıyor. Oyuncularımın performansından memnunum” dedi.

Turnuvanın önemine değinen Toker, şöyle konuştu:
“İyi rakiplere karşı iyi maçlar oynayacağız. İlk grubu geçtikten sonra daha iyi rakipler var. Maçlar ilerledikçe daha kaliteli rakiplere karşı oynanacak. Biz o kaliteli maçları oynamak istiyoruz. Bu turnuva bize şampiyona öncesinde önemli tecrübeler kazandıracak. Bizim birinci amacımız iyi maçlar oynamak. O bölgede yaşayan Türkler var. Onlar da bizlerden başarılı olmamızı bekliyorlardır. Bizim yıldızlar kategorisinde düzenlediğimiz Türk Telekom Turnuvası ile Albert Schweitzer Turnuvası, Avrupa'nın en ciddi turnuvalarından birisi. Oyuncularımın tecrübe kazanması en büyük hedefimiz. Bunun yanında başarılı olursak daha mutlu olacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!